Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Lanasare IRIS la Hard Rock Cafe

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Hard Rock Cafe
Pe data de: 
Marţi, Octombrie 23, 2018
Adresa: 
B-dul Kiseleff nr. 32, Bucureşti
Rezervari si informatii la: 
-

Lanasare IRIS la Hard Rock Cafe

 

IRIS lansează noul album la Hard Rock Cafe pe 23 octombrie, în cadrul unui concert de amploare.Evenimentul are loc la un an de la concertul aniversar #IRIS40, iar legendarul grup  își respectă promisiunea făcută atunci fanilor privind un nou material discografic.

„Lumea toată e un circ” este titlul noului disc şi conține 14 piese, marca IRIS, versurile acestora fiind  semnate de George Costinescu, Relu Marin, Sorin Poclitaru, Andrei Păunescu și Liliana Ștefan.

Primele trei single-uri de pe acest nou album au fost prezentate publicului începând cu vara anului trecut, fiecare dintre acestea fiind însoțite de videoclipuri. „Poți spune orice”, o adevărată declarație de forță, a fost înregistrată cu două seturi de tobe la care se aflau tatăl și fiul, Nelu și Cristi Dumitrescu.

IRIS îi are în componență pe: Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator), Nuțu Olteanu (chitară, membru fondator), Relu Marin (claviaturi), Costi Sandu (voce), Andrei Bălașa (chitară), George Costinescu (bass) și Cristi Dumitrescu (tobe).

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro (plus magazinele partenere) si au urmatoarele preturi: VIP: 89 de lei, cu loc la masa in fata scenei (80 de locuri), Acces General: 59 de lei, cu loc la masa in sala, fara loc: 59 de lei

Videoclipul  „Poți spune orice” aici:

https://youtu.be/EcoeZg_SDbY

Videoclipul „Poveste fără sfârșit” aici:

https://youtu.be/CP1eX-2yS7M

Mai multe pe Facebook - Iris, website - www.trupairis.ro

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.