Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

La cererea publicului: Doua reprezentatii cu “Lacul lebedelor” la TNB!

Body: 

La cererea publicului: 

Doua reprezentatii cu “Lacul lebedelor” pe 12 decembrie la TNB! 

Baletul clasic „Lacul lebedelor” se afla in acest an in topul preferintelor spectatorilor, de aceea, pe 12 decembrie spectacolul se va juca de doua ori, la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti! Cei care nu au apucat sa intre in posesia biletelor pentru spectacolul de la ora 20.00 au acum o noua sansa sa asiste la acest regal al baletului clasic, pentru ca o noua reprezentatie a fost programata cu incepere de la ora 17.00.
Bilete pentru reprezentatiile cu “Lacul lebedelor” programate pe 12 decembrie de la ora 17 si respectiv 20 se gasesc la casa de bilete a Teatrului National si online pe mystage.ro, startickets,ro, bilete.ro si blt.ro.

„Lacul lebedelor” va fi pus in scena de catre Compania de balet clasic din Sankt Petersburg, condusa de celebrul prim balerin si coregraf Andrei Batalov.  Spectacolul, in patru acte, celebreaza traditia scolii ruse de balet, in cea mai pura forma a sa: https://youtu.be/2EnnT8oQ1PI. 

Bine cunoscuta poveste a printeselor transformate in lebede, va ajunge in aceasta iarna in 11 orase. Programul complet al turneului este urmatorul:
20 noiembrie – Opera Nationala din Timisoara
8 decembrie – Casa de Cultura a Sindicatelor din Satu Mare
9 decembrie – Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea
10 decembrie – Casa de Cultura a Sindicatelor din Pitesti
11 decembrie – Casa de Cultura a Sindicatelor din Ramnicu Valcea
12 decembrie – Teatrul National din Bucuresti
14 decembrie – Sala Reduta din Brasov
15 decembrie – Casa de Cultura a Studentilor din Iasi
16 decembrie – Teatrul de Vara Radu Beligan din Bacau 
17 decembrie – Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta
18 decembrie – Teatrul National din Craiova

Biletele pentru reprezentatiile din tara se gasesc la sala de spectacol si online pe startickets.ro si bilete.ro. 

“Lacul lebedelor” are la baza lucrarea omonima al lui Piotr Ilici Ceaikovski, acesta fiind, de altfel, cel mai cunoscut si indragit balet al compozitorului rus. 
Povestea ce face sa tresara inimile spectatorilor inca de la premiera ce a vut loc in anul 1877 pe scena Teatrului Bolshoy din Moscova, este tesuta in jurul printesei Odette, ce a fost blestemata de hainul vrajitor Rothbart sa isi traiasca zilele transformata in lebada. Doar dragostea netarmuita poate spulbera vraja, iar soarta pare sa fie de parte Odettei, cand i-l aduce in cale pe frumosul print Siegfried, care se indagosteste iremediabil de ea. Flacara sperantei se stinge insa, cand Siegfried cade prada siretlicurilor vrajitorului si ii jura credinta fiicei acestuia, Odile, pe care o confunda cu Odette.  Ce se intampla mai departe si care va fi deznodamantul povestii veti afla asistand la spectacol. 


Despre Andrey Batalov si Compania "St. Petersburg Classical Ballet of Andrey Batalov’’

Andrey Batalov are o cariera remarcabila, ce se intinde pe durata a peste 20 de ani. Inca de foarte tanar a devenit solist al Teatrului Academic de Stat ‘’Mussorgsky ‘’ din Sankt-Petersburg, prim solist al Teatrului Mariinski, a facut parte din la Baletul Regal din Danemarca. Repertoriul sau a inclus roluri principale clasice, precum Printul Siegfried ( "Lacul lebedelor"), Albert ( "Giselle"), dar si aparitii in balete contemporane de Peter Martins si Kevin O 'Dale. De sase ani este si coregraf al Teatrului Mihailovsk.

In 2014 Andrey Batalov a intemeiat Compania de balet clasic ce ii poarta numele, care duce mai departe traditia scolii ruse de balet clasic. Stele  ca Andrey Batalov, Yevgeny Ivanchenko - Mariinsky Balet, Leonid Sarafanov, Oksana Bondareva - Mihailovski Balet, Alexandra Timofeeva, Evgheni Ivanchenko - Kremlin Balet, Maria Poliudova, Vladimir sunt solistii companiei, iar corpul de balet  este de inalta clasa. Compania Andrey Batalov include  50 de artisti profesionisti, absolventi ai Academiei de Balet Vaganova din Rusia  sau a altor mari scoli de dans din Rusia si Ucraina.
Repertoriul companiei ‘’St.Petersburg  Classical  Balet ‘’  imbina capodopere ale baletului clasic precum "Lacul lebedelor", "Spargatorul de nuci" si "Frumoasa din padurea adormita" de P.Ceaikovski, "Chopiniane" si "Giselle"  de A. Adam, "Les Sylphides"  de Michel Fokine ,  "Don Quijote" si "Paquita" de L. Minkus cu lucrari contemporane.

Compania de balet clasic din Sankt Petersburg aduce la Bucuresti in aceasta iarna si frumoasa feerie a Spargatorului de nuci, pe 13 decembrie la Sala Palatului. 

Afis EV: 
Data: 
Luni, Octombrie 24, 2016
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.