Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Iubim 2 Roti 2018

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Quantic Pub
Pe data de: 
Duminică, Mai 27, 2018
Adresa: 
Intrarea Grozavesti
Rezervari si informatii la: 
-

Iubim 2 Roti 2018

Cu cinci ani în urmă ne-am adunat în jurul unei idei si i-am dat numele ”Iubim 2 Roti”. Acum am ajuns la cea de-a sasea editie ...

In acesti ani am observat cum, putin cate putin, conduita soferilor fata de cei pe 2 roti s-a imbunatatit.
Va multumim pentru respectul acordat!

Între 25 si 27 mai, va asteptam "la noi acasa" in Club Quantic, Intrarea Grozavesti, la Iubim 2 Roti 2018. Free Riders va invita intr-o oaza urbana de verdeată, alături de prieteni, frati si surori! 
Vino alaturi de noi sa serbam libertatea pe 2 - 3 sau mai multe roti in cadrul unui eveniment cu suflet, ce salută diversitatea si o aduce sub umbrela unei pasiuni comune.

Timp de trei zile, iubitorii de două roti si muzică vor da încă o dată glas comunitătii pe care o sustin, într-un spatiu ce se încăpătânează să se izoleze de cotidian. 

Te asteaptă parade moto si velo, trei zile de concerte în aer liber si after-party. Altfel spus, te asteaptă un weekend de evadare din banal si regăsire între apropiati.

Ne strângem si mergem împreună în număr mare pe bulevardele Bucurestiului, pentru a ne sublinia prezenta în viata orasului. În ultimele cinci editii v-am obisnuit cu asta, iar 2018 nu va face exceptie de la regulă: pe 26 mai vă asteptăm la paradele moto-velo. 
Detalii legate de program, traseu si regulament în curând!

Pana acum au raspuns prezent invitatiei noastre: Cargo, Trooper, Altar, CrossFinger, Jack of all trades, Revolver, Bucium, Mihai Margineanu, Nimeni Altul, Ska-nk, Relative,  CIA (Craiova Independent Artists), Dirty Shirt, Sanctuar, Fara Vise ...
In completarea line-up-ului vor veni si alti prieteni care urmeaza sa fie anuntati pe masura ce ne vom apropia de data evenimentului ...

Pentru a fi la curent cu toate informatiile, da un like paginii de facebook Iubim 2 Roti la adresa 

https://www.facebook.com/iubim2roti/ si pe evenimentul dedicat 

https://www.facebook.com/events/1650167325029447/

Condusi de pasiune, uniti de două roti!

#iubim2roti 

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua www.iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.