Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Ilva Fest 2016

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Jud Mures
Pe data de: 
Vineri, Iulie 29, 2016
Sâmbătă, Iulie 30, 2016
Adresa: 
Lunca Bradului
Rezervari si informatii la: 
-

Îți aduci aminte de prietenul ăla al tău care era tot timpul cu chitara dupa el? Ar trebui să-i propui asta!

Week-endul  29-31 iulie 2016 aduce iubitorilor de folk un bun prilej de a se bucura de muzica acordurilor de chitară. Aflat la cea de-a doua ediție, Festivalul IlvaFest  este un vis născut în munți, crescut la o cabană, umbrit de brazi înalți cărunți, ce a prins viață la poalele Munților Călimani, pe Valea Ilvei în comuna Lunca Bradului.

Cântecele de munte, despre dragoste sau țară, fabule și poezii recitate sau transpuse pe acorduri de chitară vor răsuna timp de câteva seri în inima muntelui, acolo unde cerul se aproprie de pământ, în liniștea naturii.

Programul Ilva Fest 2016

Atmosfera va fi întreținută de către artiști adunați din întreaga țară, iubitori de folk, membrii ai cenaclurilor, artiști plastici, caricaturiști, scriitori care împreună însuflețesc un festival al artelor și al prieteniei.  Printre aceștia enumerăm nume cunoscute precum Daniel Iancu, Ioan Gyuri Pascu, Emeric Imre, Trupa Fără Zahar, Trupa Ecoul, Trupa Krypton, Costel Pătrășcan (caricatură) și mulți alții.

De asemenea vor avea loc lansări de carte, expoziții de pictură și elemente de folclor autentic.

Cazarea e gratuită, nu uita să iei cu tine cortul.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.