Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Honoris CARGO

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Cinema Patria
Pe data de: 
Vineri, Decembrie 11, 2015
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Pe 11 decembrie la Cinema Patria din Bucuresti, METALHEAD si BestMusic Live Concerts continua seria de evenimente “Cargo – 30 de ani” cu un nou spectacol cu totul special: “Honoris Cargo”.

Primele 100 de bilete au preturi speciale si pot fi gasite aici: www.iabilet.ro/bilete-honoris-cargo-pe-11-decembrie-la-cinema-patria-din... si in reteaua iabilet (www.iabilet.ro/retea)

Concertul reprezinta incununarea unui an aniversar, incarcat de evenimente, an in care proiectul CARGO 30 de ani a fost prezentat in toata tara un concept foarte apreciat de public. Povestea isi urmeaza cursul si, in luna decembrie, un nou proiect vine sa scoata in evidenta frumusetea muzicii CARGO. Artisti si invitati speciali vin sa aduca un tribut celei mai iubite trupe rock din Romania. Cinema Patria va fi gazda unui spectacol prezentat in premiera in showbiz-ul romanesc.

Biletele pentru showul „Honoris CARGO” pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Muzica, Uman, IQBOX, Perfect Tour, Vgeneration, ZebraPay) si in reteaua Eventim la urmtoarele preturi:

- Oferta earlybird: primele 100 de bilete Acces General – 60 de lei respectiv 90 de lei VIP (primele randuri in fata scenei)

- Dupa epuizarea ofertei, biletele vor costa 70 de lei Acces General si 100 de lei cele VIP

- In ziua concertului biletele Acces General vor costa 80 de lei (cele VIP se vor epuiza garantat pana atunci)

Toate biletele sunt cu loc pe scaun iar numarul de bielte VIP este de doar 200 de bucati, respectiv 600 Acces General. Locurile se ocupa in ordinea sosirii in sala. Biletele de la Balcon sunt tot de tipul Acces General.

Un eveniment BestMusic Live Concerts & METALHEAD prezentat de TIMISOREANA si powered by ROCK FM

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.