Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Harmasar / Seven Hills Live

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
The Gate Bar
Pe data de: 
Duminică, Iunie 19, 2016
Adresa: 
Iasi
Rezervari si informatii la: 
-

Stilul trupe Harmasar este plin de energie, fiind influentat foarte mult de muzica unor trupe ca Korpiklaani, Finntroll, Eluveitie, Amon Amarth, Arkona sau Bucovina. De asemenea, ca orice trupa buna de folk metal, istoria, miturile, legendele si folclorul tarii lor le servesc drept surse de inspiratie in ceea ce priveste muzica si versurile.
Prestatiile trupei Harmasar sunt extrem de pitoresti, deoarece au un sound si o prezenta scenica aparte. Prezenta carismatica a vocalului trupei, Max Miller, care devine uneori de-a dreptul hipnotica, trilurile incredibile scoase la tot pasul de catre naistul Pavel Ungureanu, care inlocuiesc cu succes solo-urile de chitara, sau costumele de pastori pe care le poarta baietii din Harmasar, sunt doar o parte din lucrurile care au starnit deja interesul ascultatorilor acestui gen de muzica.
Concertele lor explosive sunt intotdeauna binevenite in randul celor care iubesc muzica unor trupe ca Bucovina, GOD, Dirty Shirt, sau a mai noilor veniti pe scena metalului E-an-na. 
Harmasar are un set de piese originale de inspiratie istorica, cum ar fi “Vaslui 1475”, “Natiunea” sau “Daoi”, dar si versiuni proprii pentru piese ca “Ciuleandra” sau “Basmaluta”, ocazional interpretand versiuni cover ale unor piese foarte cunoscute si indragite, cum ar fi “Andrei Popa” a lui Pheonix sau “Mestecanis”, piesa a trupei Bucovina.
Dupa niste concerte foarte reusite- in cadrul Festivalului “Rock’n Iasi Open Air” unde au cantat in deschidere pentru nemtii de la Finsterforst si pentru conationalii lor moldoveni- Infected Rain, apoi “Ziua Basarabiei” la Club Daos in Timisoara si Festivalul “Rock’n Haret” la Chisinau- Harmasar se intoarce in Romania pentru un scurt turneu ce va avea loc in Iunie 2016.
Dupa acest turneu, Harmasar se va retrage in studio pentru inregistrarea albumului de debut, intitulat “Din Pamant”. Albumul va fi lansat in toamna acestui an, cand trupa va reveni in Romania pentru un nou turneu de promovare a albumului.

Membrii trupei Harmasar:
Maxim Miller- voce, chitara
Daniel Bozu- chitara
Ștefan Gîlcă- chitara bas, voce
Pavel Ungureanu- nai
Mircea Grosu- tobe, voce

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.