Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Halloween: Let's Make Up Party!

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Gatto Lounge
Pe data de: 
Vineri, Octombrie 30, 2015
Adresa: 
Bulevardul Decebal, nr. 17, București
Rezervari si informatii la: 
-

Halloween: Let's Make Up Party!
30 octombrie, orele 22:00
Intrare liberă.

La Gatto Lounge, Halloween-ul se sărbătorește cu stil! Adună-ți prietenii și deghizează-te pentru distracție, seara asta va fi... ceva de speriat!
O echipă de make-up artiști de la școala de machiaj Cotimanis Show te așteaptă la Gatto, să te transforme într-o vampiriță sexy, o pisică sofisticată sau un personaj de groază din filmul tău preferat. Toate machiajele sunt GRATUITE.
Atmosfera de Halloween va fi condimentată cu muzică bună mixată de DJ EVO, cocktail-uri tari și colorate, plus numeroase surprize și premii gândite special pentru tine. 

Pentru rezervări: 0746 999 888
Eveniment Facebook: 
https://www.facebook.com/events/1049055805126180/

Petrecerea de Halloween face parte dintr-o serie de super-evenimente care vor avea loc la Gatto în fiecare joi, pe tot parcursul lunilor următoare. Două seri de joi pe lună sunt dedicate concertelor live, iar două sunt rezervate petrecerilor tematice. 
Pentru a fi la curent cu toate evenimentele cool din perioada următoare, dă un Like paginii Gatto Lounge: https://www.facebook.com/GattoLounge

GATTO Lounge
Bulevardul Decebal, nr. 17, București
www.gattolounge.ro 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.