Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

GRÁ si Akral Necrosis live

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Quantic Pub
Pe data de: 
Miercuri, Septembrie 14, 2016
Adresa: 
Intrarea Grozavesti
Rezervari si informatii la: 
-

"Miercuri, 14 septembrie, formatia Grá (Black Metal - Suedia) va concerta in premiera in Romania in clubul Quantic din Bucuresti. Evenimentul face parte din turneul de promovare a noului album, "Ending", ce include mai multe show-uri in toata Europa, inchegate sub titlul "A Coin For Charon Tour 2016".
Alaturi de Grá, pe scena clubului Quantic va urca si formatia bucuresteana de black metal, Akral Necrosis.

Formatia pregateste lansarea unui nou material, iar concertul din data de 14 septembrie va reprezenta o ocazie fortuita de a asculta cateva piese ce se vor regasi pe noul album al grupului, "Underlight".

Biletele pentru acest concert sunt disponibile in reteaua Iabilet.ro si online pe www.iabilet.ro la pretul de 20 lei, urmand ca in seara evenimentului pretul unui bilet sa fie de 25 lei.

Pagina oficiala a evenimentului:

https://www.facebook.com/events/1623769351286364/

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic. dar si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.