Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

GALA FOLK YOU FLORIAN PITIS 2014

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Piata George Enescu
Pe data de: 
Vineri, Septembrie 19, 2014
Sâmbătă, Septembrie 20, 2014
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
 GALA FOLK YOU FLORIAN PITIS 2014
 
Cea de-a patra ediţie va avea loc în faţa Ateneului Român 
Începând din 2011, Festivalul Folk You! Florian Pittis are buletin de Bucureşti. Festivalul s-a îmbrăcat în haine de gală, pentru prima oară pe strada Franceză, în Centrul Vechi, un loc cu tradiţie pentru un astfel de eveniment, chiar de Zilele Bucureştiului. 
 
Încercarea de a realiza acest concept, în Capitală, a dat rod. Prima ediţie a Galei Folk You! s-a bucurat de un mare succes. Au urmat a doua şi a trei ediţie, care au adunat peste 40.000 de oameni. 
 
La început de toamnă, în cadrul Zilelelor Bucureştiului, iată a patra izbândă de Gala Folk You! cu speranţa că focul trăirilor verii, a stărilor de tandreţe din noi, a neliniştilor şi liniştii din fiecare, va merge spre sărbători cu curăţenie şi bun simţ. Suntem o corabie de prieteni care încearcă să ducă izbânda bunului simţ spre speranţa iubirii. 
 
Pe 19 şi 20 septembrie, în Piaţa George Enescu (în faţa Ateneului Român), începând cu ora 19:00 se va scrie povestea celei de-a patra ediţii de Bucureşti a Festivalului Folk You! Florian Pittiş. Intrarea este liberă! 
 
Asociaţia Mişcarea de Rezistenţă şi ArCuB vă oferă două zile de muzică şi poezie, de excelenţa sentimentelor sublime, întreţinute de artişti excelenţi. 
 
Mişcarea de Rezistenţă este, de fapt, o contraofensivă a faptelor împotriva vorbelor goale. Sau, şi mai exact, a valorii împotriva nonvalorii. Gala FOLK YOU! FLORIAN PITTIŞ, ca şi întreg festivalul, cu toate cele zece ediţii, este o asemenea faptă. Este o afirmaţie, nu o negaţie!
 
PROGRAM 
Vineri 19 septembrie 
 
Ora 19:00 
Claudiu Iulian Palalae (câştigătorul Trofeului Folk You!) 
Alexandru Andrieş 
Antract 
Emeric Set 
Cristi Minculescu&Nuţu Olteanu Super Grup 
Taxi 
Vama 
 
Sâmbătă 20 septembrie 
 
Ora 19:00 
Dinu Olăraşu 
Alina Manole Band 
Florin Chilian 
Byron 
Nicu Alifantis&Zan 
Pasărea Rock
 
Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.