Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Festivalul Smart Folk You! Florian Pittiș va avea loc, în 2018, în luna Iulie

Body: 

Festivalul Smart Folk You! Florian Pittiș va avea loc, în 2018, în zilele de 20, 21 și 22 iulie

 

FESTIVAL ANULAT

Ediția următoare a Festivalului Smart Folk You! Florian Pittiș, cea din 2018, va avea loc în zilele de 20, 21 și 22 iulie, vineri, sâmbătă și duminică.

Mii de oameni au participat și s-au bucurat de prestatia artistilor din cadrul evenimentului realizat de Smart FM și Mișcarea de Rezistenta, la Vama Libre, din Vama Veche, intre 11 și 13 august. Recitalurile au durat pana spre 3 – 4 dimineața, iar plaja a fost mereu plină de spectatori între care a predominat publicul tânăr.

Ca atare, pentru informarea iubitorilor de muzică, mare și poezie, mai ales pentru cei care își programează concediul sau vin din străinătate, Smart FM și Mișcarea de Rezistenta anunța încă de pe acum data în care are loc cea de-a XIV-a editie a Smart Folk You! Florian Pittis: în 2018,  vă dam întâlnire în week-endul 20, 21 și 22 iulie.

 

Sursa : Miscarea de Rezistenta

Afis EV: 
Data: 
Duminică, Martie 25, 2018
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.