Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Festivalul Shine - Prima Editie

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Arenele Romane
Pe data de: 
Vineri, Noiembrie 21, 2014
Adresa: 
Parcul Carol, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
ARGATU, CHIMIE, Alternosfera, Coma si Bas Turbat la prima editie a Festivalului SHINE
 
Vineri, pe 21 noiembrie de la ora 18:00 la Arenele Romane (cort incalzit), BestMusic va invita la prima editie a festivalului “SHINE” !
 
Sub egida “Come and Shine”, BestMusic isi ia angajamentul ferm sa organizeze anual o editie in care sa aduca pe scena o serie de artisti care au marcat industria muzicala atat locala cat si internationala.
 
Editia din 2014, cea pilot, va avea o singura zi dar in 2015 deja se pregateste un eveniment de 3 zile, open air, pentru care au fost semnate cateva nume internationale serioase pentru datele de 6-7 iunie 2015.
 
Primele nume confirmate pentru 21 noiembrie sunt ALTERNOSFERA, ARGATU si CHIMIE, urmand ca inca doua nume sa fie anuntate cat de curand!
 
"Shine" introduce un concept nou de festival ! Showurile vor fi impartite in prestatii cu live band si artisti de muzica electronica / hip hop, asa ca pana la ora 23:00 veti putea vedea toate trupele de live (Alternosfera, Coma, Up To Eleven, I'm The Trip) si dupa pe Chimie, Bass Turbat, Argatu plus inca un invitat special pana dimineata in zori Mai multe detalii in curand !
 
Editia din 2014, cea pilot, va avea o singura zi dar in 2015 deja se pregateste un eveniment de 3 zile, open air, pentru care au fost semnate cateva nume internationale serioase pentru datele de 6-7 iunie 2015.
 
Biletele sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Magazinele Muzica, Uman si Perfect Tour din toata tara) la urmatoarele preturi:
 
– primele 200 de bilete la pret special de 30 de lei Acces General si 40 de lei Golden Circle (oferta earlybird) – dupa epuizarea acestora, biletele vor cota 35 de lei Acces General si 50 de lei Golden Circle – in ziua concertului la intrare, biletele vor costa 45 de lei Acces General si 60 de lei Golden Circle
 
Numarul de bilete Golden Circle cu loc in fata scenei este limitat la 300 de persoane in total.
 
Incepand cu 3 noiembrie, biletele vor fi disponibile si pe eventim.ro si in reteaua Evenetim (Mag. Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Humanitas, Carturesti, Sala Palatului)
 
 
Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.