Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Festivalul DAKINI 2017

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Plaja Tuzla
Pe data de: 
Duminică, Iulie 2, 2017
Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-

Festivalul Dakini va fi un eveniment de anvergură internațională ce aduce laolaltă muzica chill, psy-trance și micro-house, dansul, peste 100 DJ, speakeri și artiști celebri, workshop-uri și cel mai mare „yoga village” din această zonă a Europei. Festivalul Dakini înseamnă libertate, diversitate, toleranță, conexiune, magie, elevare, armonie.

 

Info pe scurt

 

Perioada: joi, 29 iunie – duminică, 2 iulie 2017

Locul: Plaja Tuzla – 15 hectare de plajă sălbatică și pitorească, una dintre puținele rămase neatinse de la noi și din Europa

Participanți: minimum 20.000 de oameni din România și din străinătate

Amenajare: în perimetrul festivalului, evenimentul va fi structurat pe mai multe zone de interes, începând cu cele 3 scene pe care artiști/DJ de notorietate internațională vor fi prezenți 24/24h, continuând cu yoga village (spații pentru cursuri, workshop-uri de learning și healing), zona dedicată atelierelor de creație susținute de artiști din toată lumea și încheind cu zona de food & bar, cu zeci de restaurante, terase și rulote 

Cazare și parcare: în afara perimetrului festivalului se va amenaja atat zona camping cat si parcare; aceste zone vor fi marcate și monitorizate, vor beneficia de iluminat ambiental, electricitate, dușuri și toalete

Alte servicii: corturi de prim ajutor cu personal calificat, echipaje salvamar, agenți de Securitate, info point, ATM, schimb valutar.

Copii, animale de companie: minorii pot intra doar însoțiți de un părinte sau de un terț care prezintă procură notarială și copie după certificatul de naștere; sunt acceptate animalele de companie, cu respectarea normelor de siguranță pentru participanți

    

BILETE

Perimetrul în care se desfășoară festivalul va fi împrejmuit, iar accesul se va face doar pe bază de bratara ce se aplica in urma validarii biletului. Nu vor exista de o zi sau doar pentru weekend.

 

În prețul unui bilet intră accesul la toate zonele, concertele, cursurile, atelierele și activitățile din cadrul Festivalului Dakini. Taxa de campare per cort sau rulotă se plătește adițional,  pentru toată perioada (65 de lei).

 

Pentru alte informații, www.dakinifestival.com sau intră pe pagina de Facebook a evenimentului (Dakini Festival 2017) și pe pagina comunității Dakini.

 

Festivalul Dakini,

O experiență unică, de 4 zile și nopți, eco-friendly - o societate ad-hoc constituită, în jurul atelierelor de artă și creație; yoga și muzică, care se desfășoară la Malul Mării Negre. 

15 hectare din cea mai neatinsă, virgină și sălbatică plajă din Europa.

100+ artiști vor performa pe cele 3 scene, respectiv: chill/live, micro-house și psy-trance.

Festivalul Dakini s-a născut din dorința de a împărtăși participanților o abordare diferită asupra vieții, libertății de exprimare și manifestare, acceptare și toleranță;  toți participanții bucurându-se pe intreaga durată a acestuia de experiențe inedite, la care se vor adăuga  valorile transmise cât și bucuria de a petrece timp în sânul naturii, pe malul mării. 

CHILL STAGE

-          Desert Dwellers

-          Carbon Based Lifeforms

-          Kaya Project

-          Suduaya

-          Solar Fields

-          Vibrasphere

-          Kukan Dub Logan

 

MICRO STAGE

-          Herodot

-          Priku

-          Piticu

-          Gescu

-          Arapu

-          Suciu

-          Cap

-          Mihigh

PSYTRANCE STAGE

-          Astrix

-          Avalon

-          Loud (live)

 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.