Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Engelbert Humperdinck album nou in Turneul mondial

Body: 

Engelbert Humperdinck, “A 50-a Aniversare”
Turneu mondial, album nou, dar și prânz cu Regina Angliei

După 50 de ani de carieră impresionantă, Engelbert Humperdinck, vocea de platină a dragostei, continuă să uimească publicul din toată lumea de-a lungul turneului mondial “A 50-a Aniversare”. România este inclusă pe harta legendarului artist, care va concerta în București, la Sala Palatului, pe 13 iunie, de la ora 20:00.

Turneul Engelbert Humperdinck: “A 50-a Aniversare” marchează o jumătate de secol de la lansarea în martie 1967 a clasicului hit “Release me”. Versiunea lui Engelbert Humperdinck este și la ora actuală cea mai apreciată din lume, deși cântecul a fost înregistrat de peste 100 de artiști. “Release me” a staționat mai mult de un an în topurile pop, fapt care l-a înscris pe Humperdinck în Cartea Recordurilor. 
Noul album, “Engelbert Humperdinck: 50”, pe care artistul îl va lansa și în România, reunește o colecție cu cele mai mari hituri și cu piese noi, de prețuit și în următoarea jumătate de secol. Cântecele nemuritoare, evergreen-urile lui Engelbert Humperdinck, transcend timpul și emoționează publicul de toate vârstele. Ambitusul amplu, întinderea vocală de 3 octave și jumătate, timbrul profund și calitățile excepționale de entertainer i-au adus faima și supranumele de “Rege al baladelor și romanțelor.” 

Engelbert Humperdinck nu are însă doar o carieră excepțională, ci este un “gentleman într-o industrie în care nu sunt prea mulți”. Artistul este implicat activ în numeroase proiecte caritabile, evidențiind calități umane deosebite. În semn de mulțumire, Regina Angliei a luat prânzul pe 13 aprilie cu artistul britanic Engelbert Humperdinck, în Leicester, la finalul ceremonialului Royal Maundy service, care are loc de sute de ani în Joia mare. “Regele Romanțelor” se mai întâlnise anterior cu Majestatea Sa, la Palatul Buckingham.

Legenda continuă, Engelbert Humperdinck nu e gata să cânte “Ultimul vals”, ci ne pregătește pentru următoarea jumătate de secol de evergreen-uri. Nu ratați emoția unică a unui concert live susținut de un titan al muzicii, Engelbert Humperdinck – 13 iunie, Sala Palatului. 

Biletele se găsesc online, pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.bilet.ro, www.iabilet.ro, www.blt.ro și la casa de bilete a Sălii Palatului.

Afis EV: 
Data: 
Joi, Aprilie 27, 2017
De retinut: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.