Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Donnie Hamzik vorbeste despre albumul Kings Of Metal MMXIV

Video: 
Donnie Hamzik (MANOWAR) vorbeste despre albumul Kings Of Metal MMXIV
 
Tobarul MANOWAR, Donnie Hamzik, a vorbit recent intr-un video interviu despre experienta avuta in timpul inregistrarilor pentru "Kings Of Metal MMXIV," versiunea speciala, reinregistrata integral, ce marcheaza 25 de ani de la lansarea albumului emblematic "Kings Of Metal."
 
 
Odata cu lansarea albumului, MANOWAR isi va deschide seiful si va scoate la iveala materiale video ce nu au mai fost aratate pâna acum, fotografii, interviuri de culise si alte elemente.
 
Noua inregistrare va include si aportul chitaristului Karl Logan si al bateristului Donnie Hamzik, care, dupa ce au cântat live, de nenumarate ori, aceste imnuri clasice
 au acum oportunitatea sa contribuie la aceasta mostenire, prin prestatia si soundul ce ii caracterizeaza. Noul album va inccorpora si contributia legendei teatrului si cinematografiei, Brian Blessed ('Hamlet', 'Flash Gordon'), concretizata sub forma naratiunii pentru piesa 'The Warrior's Prayer.'
 
Lansarea "Kings Of Metal MMXIV" este programata pentru inceputul anului 2014 si va fi urmata de un turneu aniversar in care MANOWAR va performa integral albumul “Kings Of Metal 2014”, alaturi de alaturi de alte imnuri metal, intr-o productie scenica complet noua. 
 
Pentru mai multe informatii si update-uri constante vizitati: 
 
Artist: 
Afis EV: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.