Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Dineu cu prosti

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Palatul National al Copiilor
Pe data de: 
Luni, Iunie 29, 2015
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Dineu cu prosti e o piesa vesnic actuala.In primul rand prin calitatea scriiturii si , fara doar si poate , datorita transparentei actiunii, usor de adaptat in orice societate posibila.Personajul principal este un mare naiv, el face parte din familia personajelor etalon ce au fost intruchipate de mari artisti ai tuturor timpurilor.
Ceea ce creeaza deliciul acestei piese este confruntarea intre cinismul declarat sustinut de suficienta celor care cred ca reprezinta miezul societatii si oamenii simpli, retrasi, inteligenti dar timizi, potential creatori,care se trezesc fata-n fata cu situatii limita.
Putem si rade la acest Dineu…,dar si ascundem un plans discret atunci cand ne dam seama ca superioritatea morala, in lumea noastra, e asigurata de oamenii curati, cinstiti, simpli si generosi.Rasul declansat si ironia bufa reprezinta aspectele tonice ale acestei confruntari.Radem cu pofta si ne bucuram ca dreptatea are ultimul cuvant.Prostul piesei, care starneste hohote de ras in final, se dovedeste a fi chiar acela ce se crede superior si de nezdruncinat.
Putem spune ca e vorba de o comedie amara, dar in acelasi timp sunt convins ca plecam acasa marcati de un binecuvantat catharsis comic.
Concluzia piesei ne descreteste fruntea sin e permite sa-l imbratisam pe cel naiv si sarac, adica pe Francois Pignon.Celelalte personaje sunt fiecare reprezentante ale lumii de azi in toate dimensiunile ei, toate insa complet supuse conflictului principal si tensiunilor create intre cei doi eroi – Pierre Brochant si Francois Pignon.

Distributia :
(in ordinea intrarii in scena )

Pierre ION CARAMITRU Christine COSTINA CIUCIULICA /TEODORA MARES
Archambaud ALEXANDRU GEORGESCU
Francois HORATIU MALAELE Leblanc DORIN ANDONE /TOMI CRISTIN
Marlene MEDEEA MARINESCU
Cheval ALEXANDRU BINDEA

Regia si ilustratia muzicala
ION CARAMITRU

Scenografia
FLORINELA POPESCU FARCASANU

Pret bilet : 100 lei

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.