Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Despre Fericire...cu Alina Manole

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Sala Teatrelli, București Piata Lahovari, 7
Pe data de: 
Miercuri, August 6, 2014
Adresa: 
Piata Lahovari, 7
Rezervari si informatii la: 
-
Despre Fericire...cu Alina Manole
 
“Fericirea nu înseamnă concediu în Rai”...dar momente frumoase în Bucureștiul de vară pot fi trăite, în modul cel mai concret cu putință, la concertul Alinei Manole ce va avea loc miercuri, 6 august, la sala Teatrelli din Piața Lahovari.
 
Cu un stil inconfundabil, cântînd cu delicatețe sau ironie despre iubiri ascunse, amanți și alte...jucării, Alina Manole nu se încadrează într-o etichetă muzicală certă. E jazz, indie, folk, blues – un mix pe care-l aduce pe scenă împreună cu muzicieni minunați: Raul Kușak (pian), Claudiu Purcărin (tobe), Dan Nicolau (trompetă), Adrian Flautistu (contrabas). 
Concertul de miercuri, 6 august, poartă numele celui mai nou dintre albumele Alinei, „Fericirea de Luni”, lansat la începutul lunii iunie. Pentru cine nu știe încă atmosfera specială a concertelor „fetei cu Luna Pătrată”* le spunem doar atât: veniți să auziți propriile adevăruri pe care nu le-ați mărturisit nimănui, într-o poveste muzicală fascinantă, cu rol pe alocuri terapeutic.
Alina Manole este Muzică și Stare.
 
Biletele pentru concert au fost puse în vânzare la sala Teatrelli (Piața Lahovari, 7) și prin rețeaua Eventim (http://www.eventim.ro/ro/bilete/fericirea-de-luni-bucuresti-teatrelli-36...). Concertul va începe la ora 20:00!
 
Pagina de facebook a artistei: http://facebook.com/AlinaManoleOficial
Blog: blog.alinamanole.ro
Albumele Alinei pot fi cumpărate în format electronic prin Bestmusic (http://www.bestmusic.ro/shop/)
În format fizic, albumele Dragoste în 3 și Fericirea de Luni pot fi cumpărate prin Niche Records: http://www.nicherecords.ro/discografie/alina-manole.html
 
Fragmente muzicale:
Fix în seara asta (live, Garantat 100%, martie 2014): http://www.youtube.com/watch?v=bV0T-qUiZhE
De 30 de ani (live, Teatrelli, februarie 2014): http://www.youtube.com/watch?v=LyaM9MYiK6s
 
 
*“Luna Pătrată” este primul album al artistei, apărut în 2009 , urmat de „Dragoste în 3”, în 2011. Ambele albume au primit premii importante ale industriei muzicale.
 
 
 
 
 
Concert Fericirea de Luni
6 august 2014, ora 20:00
Sala Teatrelli, București
Piata Lahovari, 7
 

 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.