Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

DELIA - WELCOME TO DELIRIA

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Sala Palatului
Pe data de: 
Sâmbătă, Aprilie 2, 2016
Duminică, Aprilie 3, 2016
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Anul 2015 a fost clar anul Delia. "Pe aripi de vant" a fost prima piesa care a stationat 21 de saptamani no 1 in Media Forest, iar "Cum ne noi" alaturi de Carlas Dreams a depasit recordori inimaginabile. A fost prima piesa in limba romana care a depasit 10 milioane de vizualizari pe youtube in mai putin de o luna si a fost declarata de curand cea mai vizualizata din Romania in acest an, cu peste 33 de milioane de vizualizari. "Da, mama" a fost piesa care a schimbat industria muzicala, fiind considerata cea mai indrazneata piesa din ultimii ani si a generat aproape 29 de milioane de vizualizari in doar 5 luni de la aparitie. 
Cu asa cifre in spate, comparabile doar cu artistii internationali, Delia pregateste urmatorul show la Sala Palatului. Dupa un sold out in 2015, artista va pregateste intrarea in lumea ei. Pentru o seara plina de imaginatie, muzica, surprize si invitati neasteptati, Welcome to Deliria!

Date concert
Nume:  Delia-Welcome to Deliria
Locatie: Sala Palatului
Data: 2 Aprilie 2016
Ora: 20.00
Bilete pe www.eventim.ro

Categorii bilete:
Cat VIP-300 lei (include bilet intrare concert, invitatie la petrecerea de dupa concert, CD cu albumul ce urmeaza sa se lanseze la concert)
Cat 2-180 lei
Cat 3-130 lei
Cat 4-100 lei
Cat 5-90 lei
Cat 6-70 lei

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.