Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Death Dealer - Judge, Jury And Executioner

Video: 
Trupa Death Dealer, care reuneste cinci vedete ale metalului, va canta in deschiderea blockbuster-ului Metal All Stars, care va avea loc pe 24 martie la Romexpo. 
Death Dealer este cel mai recent proiect al chitaristului Ross "The Boss" Friedman, fondatorul trupelor Manowar si Dictators. Legendarul muzician a format trupa impreuna cu artisti foarte talentati:  vocalistul  Sean Peck (Cage), chitaristul Stu Marshall (producator si chitarist pentru Udo Dirkschneider si Steve Grimmett), basistul Mike Davis (Halford, Lizzy Borden) si tobosarul Kenny "Rhino" Earl (Manowar).  
Intr-o perioada foarte scurta de timp, trupa Death Dealer a convins fanii metal din lumea intreaga cu un sound puternic, de metal classic, cu influente trash. "War Master", albumul de debut Death Dealer, a fost primit de fani ca un dar absolut venit pe neasteptate. Albumul contine heavy metal pur, cu usoare influente Speed Metal de la inceputul anilor “80.

Metal All Stars !!!

 
Artist: 
Afis EV: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.