Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concertul Engelbert Humperdinck se amana pentru toamna

Body: 

Concertul Engelbert Humperdinck se amana pentru toamna
21 noiembrie, ora 20:00, Sala Palatului

Concertul legendarului artist Engelbert Humperdinck, care urma sa aiba loc pe 13 iunie la Sala Palatului, se amana pentru toamna acestui an. Din motive independente de organizatori, spectacolul se va amana pentru data de 21 noiembrie, ora 20:00 si va avea loc la Sala Palatului. Biletele achizitionate raman valabile pentru spectacolul din noiembrie. De asemenea, cumparatorii care doresc restituirea banilor, sunt rugati sa se adreseze centrelor de unde au achizitionat biletele. 
Nu ratati, pe 21 noiembrie, un concert precum o balada: dulce si amar, cu zambete si lacrimi de bucurie, cu trairi intense! Veti petrece 2 ore de muzica de exceptie si in acelasi timp 2 ore de trairi si emotii intense! 
Engelbert Humperdinck, vocea inconfundabila a dragostei, in turneul mondial “A 50-a aniversare” – marti, 21 noiembrie, ora 20:00, Sala Palatului! Un spectacol cat o colectie de iubiri nemuritoare, din care nu vor lipsi evergreen-urile „Release me” si „The Last Waltz”!
 

Afis EV: 
Data: 
Vineri, Iunie 30, 2017
De retinut: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/imaginea/public_html/domenii/concerteazi/sites/all/modules/smtp/smtp.phpmailer.inc' (include_path='.:/opt/alt/php55/usr/share/pear:/opt/alt/php55/usr/share/php') in /home/imaginea/public_html/domenii/concerteazi/includes/bootstrap.inc on line 3179