Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Soul Serenade & Friends: Marcian Petrescu

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Clubul Taranului
Pe data de: 
Sâmbătă, Mai 23, 2015
Adresa: 
Kisseleff 3, intrarea Monetariei, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Sambata, 23 mai, ora 21.00, trio-ul acustic de roots music Soul Serenade revine pentru a IV-a editie "Soul Serenade & Friends".

Trupa si-a propus sa faca din acest eveniment o traditie la Clubul Taranului.
Scopul este, desigur, de a promova si sustine miscarea de Roots Music (blues, ragtime, jazz) din Romania si nu numai.

La a IV-a editie "Soul Serenade & Friends" vom avea o serioasa infuzie de harmonica blues cu Petrescu Marcian

Va asteptam cu drag!
Intrare: 30 lei. 
Rezervari in limita locurilor disponibile la: 0726.009.051.

https://www.facebook.com/ClubulTaranului
https://www.facebook.com/soulserenadeofficial
https://soundcloud.com/soul-serenade
http://www.youtube.com/marcianpetrescu

_____________________________________
SOUL SERENADE

Trio-ul acustic ofera o combinatie aparte intre chitara slide, voci, mandolina, muzicuta si tamburina care te va purta de pe strazile din Chicago pana pe drumurile prafuite din sud.

In martie 2013 Soul Serenade a obtinut locul II la festivalul international "European Blues Challenge" din Franta, aceasta fiind si prima participare a Romaniei la acest festival/concurs. http://jurnalul.ro/cultura/muzica/romania-participa-pentru-prima-data-la...

A fost una din formatiile internationale invitate sa participe la seria de concerte "Blues After Work" de la Centre Culturel Abbeye de Neumunster din Luxembourg. (iulie 2013)

In noiembrie 2013, trupa a fost prezenta in cadrul renumitului festival "Blues Sur Seine" din Franta.Trio-ul bucurestean a fost "opening act" pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, castigatoare Grammy, acesta fiind si punctul culminant al festivalului.

Componenta:
Adelina Chivu – voce, kazoo
Andrei Rotariu – voce, chitara, muzicuta si tamburina 
Codrut Andrei – mandolina

_____________________________________
MARCIAN PETRESCU

Marcian Petrescu este cotat in prezent drept CEL MAI BUN CANTARET LA MUZICUTA din Romania in blues, country, rock & roll si folk si este UNICUL MUZICIAN DE BLUES din Romania care a reusit performanta de a avea ca invitati pe albumele sale doi muzicieni de top din blues-ul american, ambii laureati cu Grammy. Este vorba de SUGAR BLUE(pe albumul "POVESTILE BLUESULUI" - 2009) si de CHARLIE MUSSELWHITE(pe albumul "desCANTECE DE BLUES" - 2013).

Este fondatorul si liderul formatiei TRENUL DE NOAPTE, pe care a infiintat-o in anul 2000 si cu care am lansat pana in prezent 3 albume de studio: DEPENDENT DE BLUES(2007), POVESTILE BLUESULUI(2009), desCANTECE DE BLUES(2012), toate la casa de discuri SOFT Records.

Muzicuta sa a aparut si in inregistrarile unor artisti cum ar fi: MARCEL PAVEL, DIRECTIA 5, VICTOR SOCACIU, ADRIAN SARMASAN, VASILE SEICARU, MARGARETA PASLARU, 3 SUD EST.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.