Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert SCARLET AURA

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
La Barba Neagra
Pe data de: 
Vineri, August 5, 2016
Adresa: 
Vama Veche
Rezervari si informatii la: 
-

Trupa SCARLET AURA, care până de curând a fost cunoscută publicului sub numele de AURA, revine in tara pentru a sustine un concert la Barba Neagra in Vama Veche!
AURA a anunțat schimbarea numelui în SCARLET AURA la show-ul susținut pe 16 decembrie la Sofia, în deschiderea trupei ACCEPT. Schimbarea numelui a venit odată cu semnarea unui contract cu Metal Music Bookings & Management din Regatul Unit al Marii Britanii.
AURA s-a înființat la finalul lui 2013, odată cu lansarea primului single cu videoclip - Serif Stelar. Trupa a lansat primul album, "The rock chick", în martie 2014, iar la scurt timp după, primul single cu videoclip în engleză, numit "Tomboy". În 2014, a câștigat concursul "The black sea of the Bands" la Kavarna Rock Fest, după care a susținut mai multe concerte, atât în România, cât și internaționale, alături de nume ca Helloween, Gotthard, Sabbaton, Nazareth, Delaine, Battle Beast, Dave Evans, Accept și mulți alții.
În perioada următoare, formația va susține un turneu internațional de promovare a primului album "Falling Sky", sub noua titulatură. Discul va ieși pe piață în curând.
Trupa Scarlet Aura este formată din: Aura Danciulescu – voce, Mihai Danciulescu – chitară, Catalin Ungureanu – Bass , Matthias Klauss– tobe.

Suport artiști 25 de Ron 
Rezervări la 0727488470- Raluca
0758352896 - Barbă Neagră

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.