Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Phoenix - Fie sa Renasca

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
La Barba Neagra
Pe data de: 
Sâmbătă, Iulie 4, 2015
Adresa: 
Vama Veche
Rezervari si informatii la: 
-
Vara începe cu Phoenix în București și în Vama Veche !

După mesajul revoltat și ”haiducesc” care a însoțit finalul anului 2014 prin albumul ”Vino, Țepeș!” Phoenix propune o serie de concerte desfășurate sub egida ”Fie să renască!”, motto-ul care însoțește proiectul încă din 1975. 

Primul concert va avea loc joi, în 2 iulie la Berăria H din București, începând cu ora 21:30. Concertul intitulat ”Fie să renască... Fata verde!” va aduce în atenție atât noile compoziții ale formației, cât și hit-urile anilor 70 care au transformat proiectul Phoenix în unicat. 

Sâmbătă, 4 iulie, ”La Barbă Neagră” din Vama Veche va găzdui concertul ”Fie să renască... Mugurul de fluier”. 

”Mesajul evenimentelor este credința în continuitate: Phoenix și-a câștigat pe deplin drept numele care i-a intuit încă de pe atunci destinul, și renaște cu fiecare pas spre viitor. Visul meu? Să stau într-o zi în sală, să aplaud o tânără formație Phoenix... Fata verde, Mugur de fluier, precum și altele pe care le vom anunța curând, în alte concerte, au fost nu doar muzică ci și simboluri. Ele continuă să existe și să fie puse în valoare de o generație tânără, străină de vremurile noastre, de credințele sau spaimele noastre. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni și prin ei pasărea a dovedit că poate, pentru a câta oară?, să renască. Iar zborul ei, de fapt, e mai frumos decât oricând...” (Nicu Covaci).
Biletele se vor achiziționa în locațiile evenimentelor, în perioada stabilită de acestea.
Revenim cu informații !
 
Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.