Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Metallica la Bucuresti in 2019

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Arena Nationala
Pe data de: 
Miercuri, August 14, 2019
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Concert Metallica la Bucuresti in 2019

 

Legendara trupă Metallica revine la București în turneul Worldwired, într-un concert senzațional ce va avea loc pe 14 august 2019, pe Arena Națională. Biletele se pun în vânzare vineri, 28 septembrie, la ora 10:00 pe iabilet.ro, in Magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea. În deschidere vor cânta trupele Ghost și Bokassa.

Turneul Worldwired se întoarce în Europa și Marea Britanie între 1 mai si 25 august 2019 cu show-uri ce se desfășoară pe stadioane, în parcuri și chiar la un castel. După seria de concerte indoor din 2017 - 2018 ce a depășit recorduri în 29 de locuri de pe tot continentul, Metallica revine în Europa și Marea Britanie cu 25 de show-uri programate în peste 20 de țări. Debutând pe 1 mai 2019 în Lisabona, turneul include orașe în care Metallica nu a mai concertat de mulți ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varșovia, București, Gothenburg, și chiar orașe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) și Tartu (Estonia).


Fiecare bilet cumpărat include și cel de-al 10-lea album Metallica, Hardwired…To Self-Destruct, în format digital. Fanii vor primi un mail ulterior achiziției de bilet cu instrucțiuni pentru a-și descărca albumul.


Pentru concertul de pe 14 august, fanii vor avea posibilitatea să achiziționeze Pachete VIP pentru o experiență Metallica mult mai intensă. Cele trei pachete VIP includ bilete în zone premium și alte beneficii, printre care acces cu prioritate, tur prin muzeul itinerant „Memory Remains” și chiar întâlnire cu trupa. Detalii complete vor fi disponibile pe 28 septembrie. 


Biletele costa:

Gazon A - 395 lei
Gazon B - 285 lei
Cat 1 - 685 lei
Cat 2 - 505 lei
Cat 3 - 395 lei
Cat 4 - 285 lei
Cat 5 - 235 lei
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara. 

Informatii despre Albumele incluse in bilet

Fiecare bilet achizitionat include albumul Hardwired...To Self-Destruct în format fizic* sau digital, în funcție de opțiunea selectată. 

Ulterior achiziției de bilet vei primi un mail in care ti se va spune cum poti utiliza seria biletului pentru revendicare. Fiecare serie este unica și poate fi folosită o singură dată pentru a primi o copie a albumului. Dacă ai deja albumul Hardwired…To Self-Destruct,poți transmite seria/codul unei persoane apropiate dintre prieteni, familie sau colegi. Detalii complete despre cum poți dărui codul vei gasi pe linkul dedicat ce va fi trimis pe mail. 

Daca ti-ai achizitionat biletele dintr-un magazin, si nu online, iti poti  revendica albumul tău Hardwired...To Self-Destruct pe http://chilli.mobi/metallica2019/, folosind seria biletului tau ca si cod unic de revendicare, la cel putin o saptamana dupa achizitionare. 

Distracție plăcută la concert! 

*Pentru copia fizică a albumului se adaugă costuri suplimentare pentru împachetare și livrare.

Informatii pachete VIP

Experiența ‘Dream No More’ 
9,950 RON per pachet – VIP1

Un (1) bilet cu acces în Snakepit - zona cea mai apropiață de scenă 
Intrare dedicată în Arena Națională 
Întâlnire cu o parte dintre membrii trupei backstage, înainte de concert 
Fotografie cu tine și toată trupa, realizată de un fotograf profesionist
Un (1) setlist al concertului din Bucuresti cu autograf 
Acces în lounge-ul ‘Sanitarium Rubber Room’, ce cuprinde:
Două (2) vouchere de băutură la bar
Cină la bufetul ‘Spit Out The Bone’ 
Tur prin expoziția de turneu ‘Memory Remains’, cu obiecte din colecțiile personale ale membrilor trupei
Un (1) poster al concertului 
Un (1) tricou Metallica, ales de tine 
Prioritate la cumpărăturile de la standul de merchandising 
Membru din echipa locală de organizare dedicate

** Pentru întâlnirea de dinaintea show-ului ora și locul pot varia, existând posibilitatea să fie organizată și într-un spațiu în afara zonei de concert, mai devreme în ziua evenimentului

Experiența ‘All Nightmare Long’ 
1,600 RON per pachet – VIP2

Un (1) bilet cu loc pe scaun în primele 12 rânduri SAU un (1) bilet în zona Gazon A 
Acces cu prioritate în zona Gazon A (doar cu biletul dedicat de Gazon A)
Intrare dedicată în Arena Națională 
Acces în lounge-ul ‘Sanitarium Rubber Room’, ce cuprinde:
Un (1) voucher de băutură la bar 
Cină la bufetul ‘Spit Out The Bone’ 
Tur prin expoziția de turneu ‘Memory Remains’, cu obiecte din colecțiile personale ale membrilor trupei 
Un (1) poster al concertului 
Un (1) tricou Metallica, ales de tine 
Prioritate la cumpărăturile de la standul de merchandising 
Membru din echipa locală de organizare dedicate

Pachetul ‘Shortest Straw’
910 RON per pachet – VIP3

Un (1) bilet cu loc pe scaun într-unul din sectoarele cu vizibilitate bună SAU un bilet în zona Gazon A
Acces cu prioritate în zona Gazon A (doar cu biletul dedicat de Gazon A)
Intrare dedicată în Arena Națională 
Un (1) poster al concertului
Un (1) cadou în ediție limitată de la standul de merchandising

Vei primi un email cu cel puțin o săptămână înainte de ziua concertului cu instrucțiuni din partea CID Entertainment pentru a beneficia de toate elementele incluse în Pachetul tău. Pachetele VIP sunt non-transferabile și nu se pot returna. Nu trebuie cumpărate de la vânzători neautorizați. Persoanele care încearcă revânzarea Pachetelor VIP vor avea comenzile anulate, conform politicii de achiziție CID Entertainment. Pentru a beneficia de toate elementele incluse în pachetul VIP, trebuie să prezinți la punctul de acces VIP chitanța/factura pentru comandă, un act de identitate și cardul folosit la achiziție. Pachetul va fi considerat invalid dacă este revândut. *Solicitările pentru schimbarea numelui de pe comandă sunt aprobate la alegerea CID Entertainment. CID Entertainment își rezervă dreptul de a anula pachetul VIP dacă va considera necesar. Dacă ai orice întrebare privind achiziția de bilete VIP, te poți adresa echipei noastre de Relații cu Clienții prin telefon sau email: (888) 805-8930 / guestservices@cidentertainment.com

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.