Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Markus Stockhausen & Florian Weber

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Institutul Francez
Pe data de: 
Marţi, Noiembrie 15, 2016
Adresa: 
Sala Elvira Popesco, Blv. Dacia, nr. 77, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Markus Stockhausen-Florian Weber 
- pentru prima dată la București

Inside Out
15.XI.2016 / 19.30 / Sala Elvira Popescu

La peste șase ani de colaborare în jazz și un album recent lansat (”Alba”) la prestigioasa casă de discuri ECM, Markus Stockhausen și Florian Weber, doi muzicieni germani mult-mai-mult-decît remarcabili, vin să susțină un concert în București, la Sala Elvira Popescu, în organizarea Green Hours i t i n e r a n t, în parteneriat cu Institutul Francez și Andante Music.
Dacă în prezentarea trompetistului Markus Stockhausen am evita să menționăm genealogia lui și anume faptul că părintele său este însuși Karlheinz Stockhausen, figură muzicală marcantă a secolului XX, ar fi precum am nega prezența unui elefant în magazinul de porțelanuri. Așadar, Markus Stockhausen ”completează magistral personalitatea părintelui său” și desigur își pune amprenta personală în muzica secolelor XX și XXI. Cît despre Florian Weber, e suficient să spunem că a colaborat, printre mulți alții, cu Albert Mangelsdorff, Lionel Loueke sau Lee Konitz...

​Pentru prima dată în această formulă în România, Markus Stockhausen-Florian Weber duo reprezintă o ocazie rară de a vedea pe scenă un melanj - la care cu greu s-ar putea măcar aspira - de educație muzicală desăvîrșită, talent de nedisputat și personalități de elită, care se împletesc natural, sub ochii și urechile martorilor din sală.
”Inside Out”, din interior în exterior, o mărturie muzicală asumată de Stockhausen și Weber, un eveniment ales, marți, 15 noiembrie a.c., de la ora 19.30, la Sala Elvira Popescu.
Dou-ul Markus Stockhausen-Florian Weber ne amintește că ne comportăm uneori de parcă minunile lumii chiar ne aparțin, din moment ce suntem contemporani cu ele sau le devenim martori. Și cumva avem dreptate. La fel cum am avea dreptate și dacă am fi convinși că nu ne aparțin. 

”Inside Out represents two musicians distanced by nearly twenty years but brought together through a common sense of purpose, rare intuitive abilities, and exceptional instrumental acumen and improvisational élan.” (John Kelman - All About Jazz)

Bilete disponibile online prin Bilet.ro

Detalii: greenhours.ro / facebook.com/green.hours / 0788 452 485

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.