Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Iris si Cristi Minculescu

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Hard Rock Cafe
Pe data de: 
Miercuri, Septembrie 2, 2015
Adresa: 
B-dul Kiseleff nr. 32, Bucureşti
Rezervari si informatii la: 
-

Miercuri, 2 septembrie de la ora 21:00, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Café sa petrecei o seara de neuitat alaturi de IRIS si Cristi Minculescu.

Vino la Hard Rock Cafe, probabil cel mai bun loc pentru evenimente cu clasă din Bucuresti, sa fii aproape de artistii tai si sa te bucuri de muzica lor pe un sunet perfect si sa fii servit/a asa cum trebuie.

Biletele pentru showul IRIS si Cristi Minculescu se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro dar si in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, reteaua de magazine Say – partener Orange dar si pe terminalele self service ZebraPay din toata tara) dar si la Hard Rock Cafe.

Biletele in presale au urmatoarele preturi:

- 90 de lei cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 60 de lei cu loc la masa, in sala, fumatori sau nefumatori

Sunt disponibile de asemenea si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 60 de lei. In ziua concertului, biletele vor costa 70 de lei acces general cu loc la masa (fumatori sau nefumatori), in limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucuresti – Soseaua Kiseleff, nr 32, in parcul Herastrau. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by ROCK FM.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.