Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert GRAVE si MALEVOLENT CREATION

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
fabrica
Pe data de: 
Miercuri, Noiembrie 18, 2015
Adresa: 
Str. 11 Iunie nr 50, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Pe 18 noiembrie in cub Fabrica din Bucuresti, METALHEAD va invita la un regal death metal alaturi de doua trupe care au scris si scriu istorie: suedezii de la GRAVE si americanii de la MALEVOLENT CREATION ! Primele 50 de bilete costa doar 50 de lei si pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si in retelele iabilet, eventim si myticket

Formata in 1986 in Suedia si cu 11 albume la activ, GRAVE aduc death metalul suedez pe scena din fabrica unde vor prezenta alaturi de piesele care i-au facut celebri si o serie de compozitii noi din 2015. Acestora li se alatura americanii de la MALEVOLENT CREATION care dupa 28 de ani si 15 albume, vin sa demonstreze ca inca au ceva de spus pe scena metal internationala. Vom auzi in premiera la Bucuresti si piese de pe cel mai recent album al trupei, “Dead man’s path”.

Vom reveni in curand cu mai multe detalii.

Biletele pentru concert se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi in retelele Eventim si Myticket la urmatoarele preturi:

- Primele 50 de bilete costa 50 de lei

- Dupa epuizarea acestora, biletele vor costa 60 de lei

- In ziua concertului, la intrare,biletele costa 70 de lei

Un Eveniment METALHEAD

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.