Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert CARGO

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Hard Rock Cafe
Pe data de: 
Joi, Noiembrie 20, 2014
Adresa: 
Parcul Herastrau
Rezervari si informatii la: 
-
JOI, 20 NOIEMBRIE, ORA 21:30 – CONCERT CARGO
 
BestMusic si METALHEAD te invita la Hard Rock Cafe, joi, 20 noiembrie, incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu legenda rockului romanesc - CARGO! Infiintata la Timisoara in anul 1985, Cargo a revolutionat rockul romanesc printr-al sau hard rock, inca de la primul album intitulat “Povestiri din gara”. Succesul l-a cunoscut cu albumul din 1995 –„Destin”, iar gloria absoluta in anul 1998, de Sanziene, cand au lansat „Ziua Vrajitoarelor” si o brousa intitulata „Jurnal de bord”, cu textele tuturor cantecelor si biografia oficiala a trupei. Cargo inseamna Adi Barar – chitara, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu – bass. Vino pe 20 noiembrie la Hard Rock Cafe sa asculti piese precum: “Ziua Vrajitoarelor”, “Anarhia”, “Daca ploaia s-ar opri”, “Aproape de Voi”, "Nu mai am tigari" si multe altele.
Biletele pentru concertul CARGO pot fi gasite la Magazinul Muzica, online pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului in limita locurilor disponibile.
 

 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.