Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert B.U.G. Mafia la Arenele Romane

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Arenele Romane
Pe data de: 
Sâmbătă, Martie 17, 2018
Adresa: 
Parcul Carol, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Concert B.U.G. Mafia la Arenele Romane (în cort încălzit)

Nosfe, Alan & Kepa și DJ Oldskull în deschiderea concertului B.U.G. Mafia


B.U.G. Mafia va sustine un concert la Arenele Romane (in cort incalzit) pe data de 17 martie 2018. Pana pe 17 ianurie biletele au preturi speciale de 69 de lei Acces General si 109 Golden Circle in fața scenei. 

B.U.G. Mafia este unul dintre cele mai apreciate branduri muzicale autohtone, fanii trupei alcatuind o adevarata comunitate: peste 845,000 de abonati si aproape 600 milioane de vizualizari pe canalul YouTube, 1,400,000 de utilizatori Facebook, peste 1.150.000 de unitati fizice vandute.Ultimul single al trupei, "Bani, Bani, Bani", a fost lansat chiar inainte de concertul-eveniment "Romanie, Fa Galagie!", sustinut la Arenele Romane (aer liber) in luna mai a acestui an. 

Biletele earlybird s-au epuizat deja in 24 de ore asa ca se anunta un show sold out!

Fanii vor putea gasi aici si o serie de pachete VIP - EARLY ENTRY, SOUNDCHECK, MEET&GREET și AFTERSHOW - cu continut premium, pentru cei care isi doresc sa fie mai aproape de trupa.

Pana pe 17 ianurie biletele au preturi speciale de 69 de lei Acces General si 109 Golden Circle in fața scenei si sunt disponibile pe www.iaBilet.ro, bilete.bugmafiaoficial.ro precum si in reteaua iaBilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Acces nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandam ca persoanele sub 18 ani sa fie insotite de un adult.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.