Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Ad Hoc

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
In Pod La Historia
Pe data de: 
Joi, Mai 15, 2014
Adresa: 
Str. Sfântul Dumitru, nr. 3 Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Ad Hoc vin IN POD LA HISTORIA
 
Hai cu noi pe 15 Mai de la ora 21:00 sa marcam inceputul neoficial al verii, sa numaram berile si sticlele de vin!
 
Suport pentru artisti: 20 RON
 
 
În 2009, în România, o nouă poveste începe să prindă viaţă. Doi călători se întâlnesc pe acelaşi drum şi decid să se aventureze mai departe împreună. Fără să ştie clar încotro vor ajunge sau cum vor creşte împreună.
 
Pentru început cântă muzica de cameră, pe străzile din Oradea. Dar, ca în orice călătorie, drumul nu e niciodată drept şi nici acelaşi, personajele evoluează, aventurile şi scopul de asemenea. Astfel, au pornit de la un duet stradal ajungând o haită de patru flăcăi și-o zână, bine clădiți și frumoși care îmbină atitudinea punk cu instrumentele acustice, filozofiile şi elementele folclorice româneşti, cu o melodie şi o tehnică medievală.
 
Peripeţiile, nici pe departe nu i-au ocolit. In 2010 au început spectacolele în cluburi, în 2011 participarea la festivaluri, în 2012 au bătut ţara în lung şi-n lat cu peste 50 de concerte, iar în 2013 erau în sfârșit pregătiți să lanseze primul lor jurnal -albumul de debut „Dezmăț, Licori și Muzici Medievale!”, și au făcut-o în stil mare: lansarea a fost de patru ori premieră în industria muzicală românească. AD HOC e singura trupă care a lansat în România, gratuit, un număr atât de mare (10.000 de copii) de albume, fără casă de discuri, într-o poveste, ca personaje fantastice. Toate acestea se întâmplau în numărul 7 al revistei Harap Alb Continuă.

 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.