Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Țapinarii în Costinești

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
White Horse Rock'n Roll
Pe data de: 
Vineri, August 19, 2016
Adresa: 
Costinesti
Rezervari si informatii la: 
-

Concert Țapinarii la White Horse, în Costinești 

Ironie și umor sănătos pe note muzicale cu băieții de la Țapinarii la White Horse, în Costinești! 

Cu sau fără idei preconcepute despre fericire sau dulcea inconștiență a amorului, vă invităm să cântați și să vă simțiți bine pe acordurile inconfundabile marca Țapinarii – vineri, 19 august, ora 22,00, la White Horse, în Costinești.

Trupa vocal-instrumentală de două voci și o chitară – Țapinarii - cântă folk alternativ fără influențe. Singura trupă care are un turneu național Anti-Valentine's Day, turneu ce luptă împotriva dulcegăriilor ipocrite. Au 9 materiale discografice - cele mai recente: best of-ul „2010 ani de folk alternativ" apărut în 2010 și editat de Jurnalul Național în 50.000 de exemplare și „Visul Românesc", editat în 2013 în 20 000 de exemplare de Academia Cațavencu și reeditat anul acesta.

Vineri, 19 august - veselie și atmosferă faină la căluțul Rock’n Roll! Intrarea este liberă (de prejudecăți). Vă așteptăm!

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.