Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

CARGO - Noaptea Vrajitoarelor - primul eveniment in Bucuresti, de Halloween

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Arenele Romane
Pe data de: 
Joi, Octombrie 30, 2014
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
CARGO - Noaptea Vrajitoarelor - primul mare eveniment al trupei in Bucuresti, de Halloween
CARGO - Noaptea Vrajitoarelor - primul mare eveniment al trupei in Bucuresti, de Halloween. Pe 30 octombrie, in noaptea catre Halloween, cea mai titrata trupa romaneasca de rock a ultimului deceniu, CARGO, te invita laArenele Romane din Bucuresti sa intampini spiritele in cadrul evenimentului premiera "Noaptea Vrajitoarelor". 
 
 
Alaturi de timisoreni, pe scena vor urca si o serie de invitati speciali care vor fi anuntati cat de curand. Pregatiti-va pentru un show spectaculos de sunet si lumini in cadrul unui eveniment marca METALHEAD si BestMusic, ca de obicei, intre prieteni ! 
 
Biletele sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet din toata tara (UMAN, Senia, Perfect Tour, Magazinul Muzica - Adresele complete aici: www.iabilet.ro/retea) cu preturi incepand de la 30 de lei (earlybird) pana la 70 de lei VIP, cu loc in fata scenei in numar limitat. 
 
Posesorii de bilete VIP au sansa de a castiga unul din cele 20 de premii Premium care beneficiaza de Meet & Greet cu trupa (autografe, afise si poze). 
 
Biletele costa 30 de lei pana pe 1 septembrie, 40 de lei pana pe 15 octombrie si 50 de lei pana pe 30 octombrie si la intrare. Numarul de bilete VIP la 70 de lei este limitat.

 

 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.