Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

CARGO lansează VINYL la Constanta

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Doors Club
Pe data de: 
Joi, Ianuarie 26, 2017
Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-

CARGO lansează VINYL la Doors Club

Joi, 26 ianuarie, ora 20:00, Doors Club vă invită la concertul trupei CARGO, eveniment în cadrul turneului național. Cavalerii Rockului Românesc vor lansa un material discografic de excepție - CARGO VINYL - destinat colecționarilor și fanilor exclusiviști.

Pentru o calitate mai bună a sunetului, materialul a fost presat pe 2 vinyluri şi fabricat într-un tiraj limitat de doar 250 de exemplare înseriate.

2016 a fost pentru Cargo un an plin de concerte şi realizări, adăugând la colecţia privată mai multe distincţii importante printre care: Ordinul Cultural în Grad de Cavaler, Cetăţeni de Onoare ai Oraşului Timişoara şi, de departe, cea mai importantă distincţie, primită din partea publicului: CEA MAI IUBITĂ TRUPĂ ROCK DIN ROMÂNIA.

Vino la Doors Club să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică!

Biletele se pun în vânzare în săptămâna evenimentului, începând de marți, 24 ianuarie, la sediul clubului. Program vânzări bilete: marți-joi, între 12:00-17:00 și miercuri între 20:00-22:00.

Biletele au următoarele prețuri:
- cu loc: 60 de lei;
- fără loc: 40 de lei.

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

 

 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.