Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Battle Of The Bays cu Obituary, Exodus, Prong si King Parrot

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Arenele Romane
Pe data de: 
Marţi, Noiembrie 15, 2016
Adresa: 
Parcul Carol - Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Pe 15 noiembrie, METALHEAD te invita la Arenele Romane (cort incalzit) la "Battle Of The Bays" cu Obituary, Exodus, Prong si King Parrot, inca un warmup party pentru METALHEAD Meeting 2017 !
Obituary

Formata in 1985, in Florida, Obituary avea sa devina unul dintre stalpii de referinta a death metalului american. Lansat intial sub numele Xecutioner, grupul a adus pe scena metalului din intreaga lume una dintre primele voci 'death grunt' prin tonalitatile unice ale lui John Tardy.

www.obituary.cc
www.facebook.com/ObituaryBand
www.youtube.com/watch?v=3IRja90Ua0s

Exodus

Cu o cariera muzicala de peste 30 de ani, grupul thrash metal Exodus a produs 13 albume care au marcat curentul thrash din intreaga lume. Cel mai recent material al formatiei, Exhibit B: The Human Condition (2010), a urcat rapid in topurile americane fiind si ultimul album inregistrat alaturi de vocalistul Rob Dukes.

www.exodusattack.com
www.facebook.com/exodusattack
www.youtube.com/watch?v=u95JTXzyHyA

Prong

Cu un amalgam thrash, hardcore si industrial metal, grupul Prong pune in scena concerte neingradite in genurile clasice ale metalului. ìWe never saw ourselves as just a metal band.[..]We saw where we felt things in metal and hardcore could go and we rolled the dice a bit" (Tommy Victor)

www.prongmusic.com
www.facebook.com/prongmusic
www.youtube.com/watch?v=4x6R99V-iHA

King Parrot

Formata in 2010, australienii de la King Parrot au ajuns in scurt timp una dintre cele mai bine cotate formatii ale continentului. Explorand genuri precum thrash metal, grindcore, sludge metal si hardcore punk, King Parrot si-au format un sunet unic capturat in trei albume controversate: The Stench Of Hardcore Pub Trash (2011), Bite Your Head Off (2012) si Dead Set (2015).


www.facebook.com/kingparrotband/?fref=photo
www.youtube.com/watch?v=KO8dmG3vUbw

Pentru acest concert se pun in vanzare pe 10 iunie un numar limitat de 1600 de bilete exclusiv prin www.iabilet.ro in forat electronic si in format fizic in cele 1700 de puncte din retaua iabilet.ro/retea

Earlybird - primele 100 de bilete din fiecare categorie: Golden Circle (in fata scenei) - 110 de lei respectiv Acces General - 75 de lei
Dupa epuizarea primelor 100 de bilete, preturile devin: Golden Circle - 125 de lei si Acces General - 85 de lei pana pe 1 septembrie
Dupa 1 septembrie biletele vor costa 140 de lei Golden Circle respectiv 90 de lei Acces General
Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 300 de persoane.

La intrare biletele Acces General vor costa 100 de lei, cele Golden Circle cel mai probabil urmand sa fie sold out deja de multa vreme.

Un eveniment METALHEAD, warmup party pentru METALHEAD Meeting 2017

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.