Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Back To The Roots with Soul Serenade

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
BackYard Garden & Pub
Pe data de: 
Sâmbătă, Noiembrie 22, 2014
Adresa: 
Strada Popa Nan nr. 5, sector 2, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Back To The Roots with Soul Serenade
 
Soul Serenade este o noua si revigoranta interpretare acustica a muzicii "roots" care continua sa exploreze idei, emotii prin cea mai pura forma a muzicii. Trio-ul acustic ofera o combinatie aparte - chitara slide, voci, mandolina, muzicuta si tamburina, care te va purta de pe strazile din Chicago pana pe drumurile prafuite din sud.
 
In martie 2013, trupa a obținut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind si prima participare a Romaniei la acest festival/concurs.
 
In noiembrie 2013 trupa a fost prezenta in cadrul renumitului festival "Blues Sur Seine" din Franta.Trio-ul bucurestean a fost "opening act" pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, castigatoare Grammy, acesta fiind si punctul culminant al festivalului.
 
Alte festivaluri notabile: "Blues After Work" 2013 (Luxembourgh), "Sofia Blues Meeting"(Sofia), Bulz&Blues 2013 & 2014 (Romania),"CloverFest Muscel" 2013 (Romania), Street Delivery 2013 (Romania).
 
Componenta:
 
Adelina Chivu – voce,kazoo 
Andrei Rotariu – voce, chitara, muzicuta si tamburina 
Codrut Andrei – mandolina
 
Intrare: 10 lei
 
Rezervarile se fac la 0734 474 747.
 
 
Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.