Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Alternosfera live

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
TY Event Hall
Pe data de: 
Joi, Decembrie 17, 2015
Adresa: 
Piata Unirii nr 1, sector 3, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

După ce şi-a lansat noul album Haosoleum, Alternosfera revine cu un concert pentru publicul din Bucureşti. 

Evenimentul va avea loc în TY EVENTS HALL, o locaţie nouă pentru evenimente, cu o capacitate de 800 de persoane, situat în incinta magazinului Unirea (etaj 1). 

Biletele EarlyBird sunt la preţul de 30 de lei şi sunt disponibile până pe 26 noiembrie. Biletele PreSale (până pe 16 decembrie) vor costa 40 lei, iar în ziua evenimentului şi la intrare preţul unui bilet de acces va fi de 50 lei.

Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iabilet.ro/retea (Magazinul Muzica, Reţeaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation din Sun Plaza, Magazinele IQBox, Uman şi Agenţiile Perfect Tour din toata ţara, dar şi pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour şi Mega Image din România).

Un eveniment BestMusic Live Concerts şi METALHEAD, recomandat de ROCK FM.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.