Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Ad Hoc lansare single + videoclip 360: „Furtuna II”

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
fabrica
Pe data de: 
Joi, Octombrie 27, 2016
Adresa: 
Str. 11 Iunie nr 50, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Ad Hoc
lansare single + videoclip 360: „Furtuna II”

Trupa de punk acustic folcloric medieval transilvănean, Ad Hoc, pregătește o nouă premieră în rândul muzicii de gen, lansarea primului videoclip 360 de grade al noului single „Furtuna II”. Evenimentul va avea loc în data de 27 octombrie 2016 la Club Fabrica din București, începând cu ora 20:00.

Videoclipul este realizat de către Spice Media Production & 360 Pro Team, iar filmările au fost făcute în parcul natural Grădina Zmeilor din județul Sălaj, un loc plin de legende, tradiții și mister. Melodia „Furtuna II” face parte din coloana sonoră compusă de trupa Ad Hoc, pentru un spectacol de proporții în România, la care au participat peste 100 de actori. Spectacolul este conceput de Liviu Pancu, actor și regizor la Teatrul Național din Târgu Mureș.

Corbu: „În Furtuna II este vorba despre o stare interioară ancestrală pe care o facem vizibilă în exterior printr-o filmare interactivă de 360 de grade. Prin tehnologia modernă oferim o experiență neobișnuită, prin care cel ce vizionează clipul poate să se uite în toate direcțiile surprinse de camera de filmat, iar prin ideea melodiei transpusă în versuri și muzică, oferim un alt fel de „călătorie de 360 de grade”, dar că de data asta folosim mintea pentru o căutare interioară.”

Pe întreaga durată a evenimentului var fi proiecții video pregătite de Andrada Băleanu și alte momente surpriză. 

În deschidere e invitat artistul TrickSodus Da Muv, ce va prezinta conceptul mitologic de bătălie cosmică dintre Lumină si Întuneric "Eterna Lupta", o împletire artă-manifest cu sunete atmosferice și dans.
"Eterna Luptă" vă invită într-o călătorie sonică, motrică si vizuală de cunoaștere și explorare a propriei Luminii și de investigare a propriului Întuneric. Sunetul didgeridoo-ului în frecvențe sacre ne va aduce aminte de marea putere ce stă în conectarea cu Mama Pământ și va genera un dialog suflet – trup exprimat scenic de Sampradana și Sveta Bird (dans freestlye, solo & contact impro).

Eveinmentul începe la ora 20:00, iar prețul biletului cumpărat în avans este de 15 lei și 20 de lei la intrare. Biletele se pot achiziționa prin rețeaua iaBilet.ro.

Eveniment facebook:
https://www.facebook.com/events/693641554117945/

Teaser Furtuna II (videoclip 360 de grade):
https://www.youtube.com/watch?v=p9raRVCJMEg

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.