Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Ștefan Bănică spune “Te iubesc, femeie!”

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
-
Pe data de: 
Luni, Martie 6, 2017
Marţi, Martie 7, 2017
Adresa: 
-
Rezervari si informatii la: 
-

Ștefan Bănică spune “Te iubesc, femeie!”
Concerte în premieră în Focșani – 6 martie
și Piatra Neamț – 7 martie

 

Ștefan Bănică sărbătorește și în acest an femeia prin două concerte extraordinare, care vor avea loc în Focșani, pe 6 martie și în Piatra Neamț pe 7 martie. Spectacolele “Te iubesc, femeie!” vor avea loc în Sălile Polivalente din respectivele localități, de la ora 19.30.
În urma cu șapte ani, Ștefan Bănică a început tradiția concertelor dedicate doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Anul acesta, pentru prima dată, spectatorii din țară vor avea ocazia să se bucure de concertele „Te iubesc, femeie!”, care până acum au avut loc doar în București. Astfel, concertele Ștefan Bănică „Te iubesc, femeie!” vor avea loc în premieră în Focșani și Piatra Neamț, pe 6, respectiv 7 martie.
Playlist-ul concertelor „Te iubesc, femeie!” cuprinde cele mai frumoase cântece de dragoste lansate de-a lungul carierei de Ștefan Bănică. Producția pune accent pe emoție și sentiment, însă nu vor lipsi invitații speciali și momentele inedite, pline de emoție și bucurie.
Ştefan Bănică a lansat de-a lungul timpului foarte multe cântece de dragoste, iar spectacolul “Te iubesc, femeie!” este ocazia perfectă de a le dărui eternului feminin. Toţi cei prezenţi vor fi învăluiţi de o atmosferă unică, misterioasă și pasională asemenea dragostei şi femeii. În concert se vor regăsi cele mai frumoase melodii pe care le-a compus Ștefan Bănică de-a lungul carierei, cântece mai noi sau mai vechi, apărute pe discurile sale de-a lungul anilor. Unele piese au fost promovate pe radiouri, au fost hit-uri sau transformate în videoclipuri, dar altele au rămas doar pe albumele artistului sau au fost cântate rareori în concerte. 
Dacă vrei să petreci o seară specială, vino împreună cu cei dragi la concertul Ștefan Bănică - “Te iubesc, femeie!”
6 martie, ora 19:30 – Focșani, Sala Polivalentă
7 martie, ora 19:30 – Piatra Neamț, Sala Polivalentă
Biletele se găsesc la casele de bilete ale Sălilor Polivalente și online, pe bilete.ro, eventim.ro.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.