Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Vesti noi de la Pasarea Rock

Video: 
Body: 
... si fiindca trebuiau sa poarte, impreuna, un nume, Mircea Baniciu, Josef "Ioji" Kappl si Ovidiu Lipan Tandarica au ales sa se prezinte in fata publicului ca "Pasarea Rock".
 
Punctul comun pentru cei trei e aventura "Phoenix" , un reper imposibil de ignorat pentru orice ascultator de muzica buna. Devine, insa, foarte repede clar ca proiectul celor trei nu e o reconstituire a formulei clasice "Phoenix" fara Nicu Covaci, ci o noua pagina de istorie muzicala. Dupa cum chiar dumnealor explica, atat prin "Praznic napraznic" (cel dintai produsa al formulei facut public) cat si prin informatiile oferite presei, "fiecare dintre cei trei are intelepciunea de a nu se rupe de trecut, ci de a cauta in experienta comuna a tineretii, puterea si forta de a duce mai departe o poveste care a facut legenda." 
 
Era nevoie de "Pasarea Rock" - au dovedit-o din plin momentele in care Baniciu, Kappl si Lipan, alaturi de prietenii invitati, au unit intr-un glas publicul de pe plaja din Vama Veche (Folk You 2013) sau Cluj Arena (Cluj Arena Music Fest, in deschiderea Deep Purple). Iata ca a venit si momentul primului concert oficial in noua formula si sub noul nume: "Pasarea Rock" va invita pe 25 martie 2014, la Sala Palatului, incepand cu ora 19:00. Mai multe despre acest eveniment v-am povestit aici.
 
Alaturi de Mircea Baniciu, Josef Kappl si Ovidiu Lipan Tandarica, pe scena se vor afla, sub numele de "Pasarea Rock", Vlady Cnejevici, Teo Boar dar si cel mai nou cooptat in echipa - chitaristul Cristi Gram. Cei doi invitati ai evenimentului sunt Marius Batu si Mani Neumann, supranumit „violonistul diavolului”.
 
Biletele pentru concertul bucurestean al grupului pot fi achizitionate din reteaua Eventim si online de pe www.eventim.ro. "Pasarea Rock" a anuntat insa si un turneu in tara. Iata unde va puteti intalni cu cei sase muzicieni si invitatii lor:
 
CONSTANTA, 07 Aprilie 2014
GALATI, 08 Aprilie 2014
BACAU, 09 Aprilie 2014
IASI, 10 Aprilie 2014
TIMISOARA, 12 Aprilie 2014
CLUJ-NAPOCA, 14 Aprilie 2014
Afis EV: 
Data: 
Miercuri, Februarie 19, 2014

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.