Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Salut Salon "Wettstreit zu viert"

Video: 
Faceţi cunoştinţă cu "Salut Salon", un grup format din patru tinere încântătoare, din oraşul german Hamburg, care surprind şi fascinează publicul cu interpretările lor vioaie, pline de umor şi emoţionante. Cvartetul îmbină muzica clasică cu influenţe venite din pop, rock, muzică internaţională - realizând ceea ce am putea numi o muzică totală, care se adresează unui public larg şi poate fi acceptată de un public larg.
 
 
Atunci când luminile scenei se aprind, te aştepţi ca aceste tinere elegante, îmbrăcate în negru, să înceapă să interpreteze ceva clasic care poartă semnătura lui Brahms, Beethoven sau poate chiar Debussy.
În schimb, într-o atmosferă veselă, violoncelista Sonja Lena Schmid dă tonul, pentru ca imediat să i se alăture violonistele Angelika Bachmann şi Iris Siegfried, fiind urmate de Anne-Monika von Twardowski, care le acompaniază la pian.
Toate menţin un ritm plin de viaţă şi reuşesc un spectacol în care naturaleţea, originalitatea şi măiestria interpretativă sunt la cel mai înalt nivel.
Vă invităm să le urmăriţi în clipul de mai sus şi să luaţi parte la un show cu adevărat fermecător.
 
 
Sursa LiveBiz
Artist: 
Afis EV: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.