Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Roots Music Experience with Soul Serenade

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Ceainaria BohemiaTeaHouse Poiana Narciselor nr.1
Pe data de: 
Vineri, Aprilie 25, 2014
Adresa: 
Poiana Narciselor nr.1, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Va asteptam vineri, 25 aprilie, ora 20:00 pentru o seara de roots music alaturi de Soul Serenade ! la Ceainaria BohemiaTeaHouse
 
Pret bilet 20 lei/ rezervari in limita locurilor disponibile la: 0726.009.051.
 
**COME ONE COME ALL FOR A BIG SLICE OF SOUL** 
 
Soul Serenade propune o incursiune muzicala intr-una dintre cele mai variate si influente directii, Roots Music.
Trio-ul acustic combina instrumentele acustice si vocea pentru a-si prezenta propria interpretare asupra unei bogate palete de genuri muzicale, blues, soul, jazz , ragtime etc 
 
În martie 2013, trupa a obținut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind și prima participare a României la acest festival/concurs.
 
A fost una din formatiile internationale invitate sa participe la seria de concerte "Blues After Work" de la Centre Culturel Abbeye de Neumunster din Luxembourg. (iulie 2013)
 
In noiembrie 2013 trupa a fost prezenta in cadrul renumitului festival "Blues Sur Seine" din Franta.Trio-ul bucurestean a fost "opening act" pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, castigatoare Grammy, acesta fiind si punctul culminant al festivalului.
 
Pe plan local Soul Serenade a participat la: Street Delivery (Bucuresti) 2013, Muscel Cloverfest 2013 si Bulz&Blues 2013 (Food Revolution Day, acțiune globală inițiată de Jamie Oliver).
 
A fost, de asemenea, invitată la numeroase emisiuni de profil, printre care: "Psihologul Muzical" cu Andrei Partoș, "Acadeaua" prezentată de AG Weinberger pe postul TVR2, "Sala de repetiții" Radio3net Florian Pitiș ,RRV Live (Radio Republika Verde).
 
Componenta:
 
Adelina Chivu – voce, chitara 
Andrei Rotariu – voce, chitara, muzicuta si tamburina
Codrut Andrei – voce, mandolina
 
Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.