Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Recital Marius Bațu

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Doors Club
Pe data de: 
Duminică, Aprilie 1, 2018
Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-

Recital Marius Bațu la Doors Club

Duminică, 1 aprilie, de la ora 19:30, constănțenii au prilejul de a asculta unele dintre cele mai frumoase melodii folk, în interpretarea artistului constănțean Marius Bațu.

Marius Bațu s-a remarcat în lumea muzicii românești în 1977, an în care a înființat, alături de Eugen Baboi, grupul Poesis. În perioada 1982-1985 activează în jurul „Cenaclului Flacăra”, iar în 1994, după o perioadă de 8 ani petrecută în Germania, a revenit în România și a reluat activitatea grupului Poesis, lansând în 1996 albumul Cântec Șoptit. Colaborează cu formația Holograf, cu Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, Ovidiu Lipan Țăndărică, Dinu Olărașu, Compact și mulți alți artiști de referință.

În 2001, Marius Bațu este cooptat în grupul Pasărea Colibri, formație alături de care lansează albumul „Încă 2000 de ani” și se remarcă prin melodii ca „Elegie”, „2000 de ani” și „Cântec șoptit”.

Un artist de o sensibilitate aparte, Marius Bațu îmbină elegant muzica și poezia, oferind publicului un spectacol captivant.

Duminică, 1 aprilie, la Doors Club Constanța. Biletul este 30 de lei. Info și rezervări la tel.: 0763661622 sau pe www.doorsclub.ro

 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.