Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

PLAI Festival 2016

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Muzeul Satului Banatean
Pe data de: 
Joi, Septembrie 8, 2016
Vineri, Septembrie 9, 2016
Sâmbătă, Septembrie 10, 2016
Duminică, Septembrie 11, 2016
Adresa: 
Timisoara
Rezervari si informatii la: 
-

Începe PLAI XI, probabil cea mai complexă ediție a Festivalului PLAI de la Timișoara

Timișoara, 07.09.2016
Doar două zile ne mai despart de startul celei de-a 11-a ediții a festivalului de muzică, artă și multiculturalitate PLAI. Cu un line-up impresionant, spectacole și concerte la scenele secundare, o mulțime de activități propuse de partenerii culturali și un eveniment conex de excepție, PLAI XI promite să fie una dintre cele mai bune ediții de festival de până acum.
Ziua de 8 septembrie va aduce timișorenilor un proiect special produs de PLAI, prezentat de Raiffeisen Bank și susținut de Primăria Timișoara: concertul artistei americane Joss Stone. Asocierea Raiffeisen Bank cu acest concert se derulează sub platforma de evenimente “Împreună”, platformă ce îşi propune să identifice momente de interacţiune cu comunitatea locală în jurul unor manifestări culturale, artistice, sportive, de calitate şi care să se concretizeze într-o interacţiune cât mai tangibilă şi memorabilă. La acest concert, Raiffeisen Bank va invita clienţi proprii, iar alături de ei se vor bucura de concert şi câştigătorii concursurilor organizate de Raiffeisen Bank, cu această ocazie.
Începând cu data de 9 septembrie, Muzeul Satului Bănățean se transformă în locul de visare pe care fiecare participant îl așteaptă cu nerăbdare în fiecare an. 
Astfel, vom avea ocazia să ne întâlnim cu Fantome (artist rezident al ediției XI), Milky Chance, Oi Va Voi, Bob Geldof, Marinah y Chicuelo, Aziza Brahim - la scena principală, dar și cu trupe de teatru dans din Israel sau cu filme premiate la festivaluri internaționale.
Scena Antagon este reprezentată anul acesta de Asphalt Theater, Scena Kalejdoskop și Lightwave Theater Company. 
Asphalt Theater reprezintă un ansamblu de interpreți ce spun povestea unei călătorii în care actorii trec de la imaginar la realitate, în fața publicului, ajungând în final la destinație printr-un spectacol vibrant și plin de viață. 
Scena Kalejdoskop din Polonia vine cu piese inspirate din balet. Teatrul Krakowski Teatr Uliczny “Scena Kalejdoskop” va juca pe Scena Antagon, sâmbătă, 10 septembrie 2016.
Lightwave Theater Company vine cu o poveste în care o femeie și un bărbat își trăiesc a doua tinerețe în grădina casei, încercând să treacă peste experiența care i-a înstrăinat. Suferința prezentului reînvie bucuria trecutului.
In deschiderea „Ceau, Casa Filmelor”, vineri, 9 septembrie, de la ora 18.00, în parteneriat cu Marele Ecran şi Pelicula Culturală, şi distribuit de Mandragora, va rula Sieranevada, r. Cristi Puiu, în avanpremieră la Timişoara, la Festivalul PLAI. Filmul a fost nominalizat la Cannes 2016 şi este propunerea României la Oscarul pentru Cel mai bun film strain.
Tot în cadrul Casei Filmelor se vor mai putea viziona filmele câştigătoare în cadrul competiţiei Ceau, Cinema! 2016, precum şi o serie de scurtmetraje ale unor cineaşti locali şi selecţii de la festivaluri cu tradiţie.
Aleea Culturală reprezintă cea mai amplă și întinsă arie de festival ce curpinde o varietate mare de activități coagulate sub următoarele nume: The Workshops, Social Projects, GameSpace și Chill. Acestea propun publicului participarea la ateliere creative, proiecte ce pun accent pe componenţa socială a comunității, jocuri de aventură, și activități concentrate pe bunăstarea fizică și psihică. Activitățile Aleii Culturale se vor desfășura sâmbătă (10 septembrie) și duminică (11 septembrie) începând cu ora 12, iar prezentarea completă a partenerilor culturali poate fi accesată aici: http://www.plai.ro/parteneri-culturali 
În 9 și 10 septembrie, fanii de muzică electronică se vor putea bucura alături de: Lenzman, Digital, Skynet, Phoneme, Kojok, Vj Whitepoint, Mighty Boogie, General Trix, General Levy, Kenny Ken și Benny Page, artiști aduși de Freenetik și Sabotage pentru două party-uri până în zori.
Pentru al treilea an consecutiv, RATT se alătură Festivalului PLAI prin acordarea de gratuitate la transport pe autobuzul 46 (Punctele Cardinale - Muzeul Satului Bănățean și retur) pentru toți participanții, pe baza biletului de o zi/abonamentului sau a brățării de acces. 
Programul autobuzului 46 se modifică în perioada 8 - 11 septembrie astfel:
- 8 septembrie - la un interval de 30 de minute între orele 16:00 - 00:00
- 9 și 10 septembrie - la un interval de 30 de minute între orele 08:00 - 07:00 ziua următoare
- 11 septembrie - la un interval de 30 de minute între orele 08:00 - 00:00

Generale
Accesul la concertul Joss Stone este inclus doar pentru cei care și-au achiziționat abonamente la festival până în data de 8 septembrie.
Urmăriți programul complet al festivalului pe  www.plai.ro/program. 

Biletele pot fi achiziţionate  din reţeaua Eventim, mai mult detalii pe www.plai.ro/bilete.
Prețul unui abonament (4 zile de festival, 8 – 11 septembrie) este de 110 Lei, preţ valabil până în 7 septembrie și asigură accesul la toate evenimentele dedicate publicului participant. 
Biletul pentru una din zilele de 9, 10 sau 11 septembrie costă 50 de Lei. 


Festivalul PLAI 2016 este organizat în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Timişoara şi cu susţinerea Consiliului Judeţean Timiş.

Sponsori: Grolsch, Continental, Dräxlmaier şi Kathrein
Ne susțin investind în dezvoltarea PLAI: Institutul Francez, Ambasada Spaniei în România
Partener de mobilitate: Autonom Rent-A-Car

PLAI, foarte pe scurt:
-cel mai mare festival de “world music” din Europa organizat 100% de către voluntari
-primul festival din România ajuns în finala European Festival Awards şi finalist în 3 ani
-câştigător al Premiului Charlemagne pentru tineri europeni 2008 (cel mai bun proiect 
multicultural din România; premiu înmânat de către Hans-Gert Pottering şi Angela Merkel)
-câştigător al premiului 1 al Galei Societăţii Civile 2009 la secţiunea Artă şi Cultură

proiect special produs de PLAI în 8 septembrie: concert Joss Stone
3 zile de festival, 9 –11 septembrie
6 concerte de world music, jazz şi fusion, 3 trupe de teatru-dans
45 de parteneri culturali ce oferă peste 200 de activităţi 
100% voluntariat

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.