Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Mesaj de la Joey Tempest - Europe si Info Concert

Body: 
Mesaj de la Joey Tempest - Europe si Info Concert
 

https://www.facebook.com/premiumbooking/videos/990155660996235/

S-au suplimentat 150 de bilete la concertul EUROPE 
de la Arenele Romane 

După îndelungi așteptări, fanii trupei Europe vor avea în sfârșit, parte de concertul visat. Joi, 11 iunie, începând cu orele 20.00, vor urca pe scena Arenelor Romane din capitală cele 5 nume de legendă: Mic Michaeli (clape), John Levén (bass),  Joey Tempest (voce), John Norum (chitari) si  Ian Haugland (tobe). ”The final countdown”, ”Carrie” sau ”Rock the night”, vor fi, cu siguranță, piesele cele mai așteptate de spectatorii concertului de la Arenele Romane.
Trupa EUROPE își va respecta promisiunea și va face un show  de zile mari la București, ce va cuprinde atât melodiile prezente pe cel mai recent album dar și hit-urile ce au făcut înconjurul lumii și au intrat în istoria celor mai apreciate melodii rock. 
În apropierea marelui concert, Joey Tempest, vocalistul trupei Europe,  le-a transmis românilor următorul mesaj: https://www.facebook.com/premiumbooking/videos/990155660996235/ 

Organizatorii vin și cu o veste bună de ultim moment. 
Aceștia au suplimentat numărul biletelor disponibile la prețul de 95 lei. Încă 150 de persoane vor putea profita de această oportunitate, începând de astăzi, 8 iunie 2015 accesând www.eventim.ro sau adresându-se punctelor de vânzare din rețeaua Eventim - la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas. 
De asemenea, ultimele bilete rămase disponibile vor putea fi achiziționate chiar și în ziua concertului de la casa de bilete a Arenelor Romane. 

 

 

Afis EV: 
Data: 
Luni, Iunie 8, 2015
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/imaginea/public_html/domenii/concerteazi/sites/all/modules/smtp/smtp.phpmailer.inc' (include_path='.:/opt/alt/php55/usr/share/pear:/opt/alt/php55/usr/share/php') in /home/imaginea/public_html/domenii/concerteazi/includes/bootstrap.inc on line 3179