Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Lineup final pentru festivalul Rites of the Black Mass

Body: 

Lineup final pentru festivalul Rites of the Black Mass

Prima editie a festivalului “Rites of the Black Mass” va avea loc in perioada 14 – 15 octombrie 2016, la Bucuresti, in clubul Fabrica.

Datorita unor probleme personale irlandezii de la ZOM nu vor mai ajunge la Bucuresti in cadrul acestei editii, urmand ca locul lor sa fie luat de catre o alta trupa din Irlanda, respectiv Dread Sovereign.

Lineup-ul final pentru aceasta editie arata dupa urmeaza:


Vineri, 14 octombrie 2016:
BÖLZER
Infernal War
Inferno
Outre
The Stone
Selvans
Dimholt

Sambata, 15 octombrie 2016:
ENTHRONED
Malthusian
Dread Sovereign
Possession
Kringa
X PUS
Def/Light
Aeternus Prophet


Dread Sovereign revin in Romania dupa concertele sustinute in aceasta primavara la Bucuresti si Cluj Napoca. Trupa reprezinta cel mai nou proiect al lui Alan “Nemtheanga” Averill de la Primordial. Dupa ani de practica la chitara si la bass, Alan a decis ca alaturi de Johnny King (Malthusian/ex Altar of Plagues) la tobe si Bones (Wizards of Firetop Mountain/ZOM) la chitara sa formeze aceasta formatie.
Influentele trupei vin din aria de raw old school doom/death metal de la trupe precum Venom, Saint Vitus, Ciith Ungol si din black metal-ul anilor ’80.
In prezent Dread Sovereign lucreaza la un nou material de studio, urmand sa anunte mai multe detalii despre acesta in curand.

Biletele si abonamentele sunt disponibile in format electronic pe www.iabilet.ro dar si in reteaua fizica iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX (partener Telekom), reteaua de magazine SAY (partener Orange), pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, dar si la Hard Rock Cafe Bucuresti si Beraria H la urmatoarele preturi:

ABONAMENTE:

120 RON in perioada 02.06 - 14.10
130 RON - in ziua festivalului.

BILETE 1 ZI:

60 RON – in perioada 26.03.2016 – 14.10.2016
70 RON – in cele 2 seri de concerte.

Pentru aceasta editie a festivalului va exista un numar limitat de 300 bilete. 

Afis EV: 
Data: 
Vineri, Septembrie 30, 2016
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.