Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Judas Priest plănuiesc lansarea unui nou album in 2016

Body: 

Cei de la Judas Priest au vorbit de curând într-un interviu despre lansarea unui album nou chiar anul viitor. Momentan trupa se afă în turneul de promovare al albumului "Redeemer of Souls", care va cuprinde şi România.

Basistul Ian Hill a declarat pentru Classic Rock că estimează ca următorul album Judas Priest va fi lansat chiar anul viitor.
Judas Priest au marcat unul din cele mai bune albume ale carierei lor cu „Redeemer of Souls”. 2014 a fost un an excelent şi  discul a debutat pe locul 6 în Statele Unite, performanţă neatinsă până acum de lansări anterioare, iar turneul de promovare străbate întreaga lume.
Zeii heavy metalului ajung la Bucureşti pe 1 iulie, dar între timp nu contenesc cu planuri din ce în ce mai ambiţioase, în ciuda anilor (însumate, vârstele membrilor componenţi ating impresionanta cifră de 283 de ani).
„Nu văd vreun motiv pentru care n-am avea un album Judas Priest anul viitor. E încă destul de devreme şi suntem încă în turneu cu „Redeemer of Souls”. Dar spre sfârşitul anului, vom trece în revistă ce avem şi o luăm de-acolo” a declarat basistul Ian Hill a declarat pentru Classic Rock.
Inspiraţia pare a supraalimenta turbinele Judas Priest. Chitaristul Ritchie Faulkner are o viziune diferită de a lui Ian Hill, dar vorbeşte despre volumul de materiale scrise în timpul sesiunilor de la „Redeemer of Souls”.
„Cred că anul viitor ar putea fi un pic prea optimist. Aşa cum a spus Ian, suntem pe drumuri în cea mai mare parte a acestui an. Dar ultimul album de studio pe care l-am făcut, „Redeemer of Souls”, a fost foarte creativ. Scoteam idee după idee după idee. De fapt, am fost nevoiţi să limităm procesul de creaţie; în caz contrar, am fi intrat în criză de timp … nu am fi avut când să înregistrăm toate materialele. Deci, bazându-mă pe asta şi pe energia creativă din studio, aş fi încrezător într-un nou album Priest. Deşi poate nu anul viitor. Dar vom începe cu siguranţă să ne uităm pe materiale în viitorul apropiat” a spus Ritchie Faulkner.
O reîntâlnire fabuloasă pentru generaţia anilor 90, concertul Judas Priest de la Romexpo, avându-i ca invitaţi speciali pe cei de la Helloween este un moment special pentru ambele trupe. Şi unii, şi alţii promovează două albume noi. Helloween sărbătoresc 30 de ani de activitate cu „My God Given Right”, cel de-al 15 lea album de studio al nemţilor, iar titanii de la Judas Priest, care au ajuns la impresionanta sumă de 45 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, rup scenă după scenă cu al lor „Redeemer of Souls Tour”.

Sursa InfoMusic

Afis EV: 
Data: 
Joi, Iunie 11, 2015
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.