Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Iris semneaza imnul nationalei de fotbal

Video: 
Body: 
Site-ul Federatiei Romane de Fotbal a anuntat incetarea cautarilor pentru noul imn al echipei nationale, castigatori fiind anuntati nimeni altii decat Iris , una dintre cele mai indragite formatii rock autohtone. 
Mai jos puteti parcurge comunicatul oficial al FRF, precum si preview-ul noului imn rock, care nu-i tocmai nou si nici tocmai rock, fiind vorba, de fapt, despre piesa "Allez, Allez", compozitie care a reusit sa imparta fanii trupei in doua tabere. 
 
Pe baza unui parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal, trupa IRIS a compus noul imn al echipei nationale si al suporterilor pentru viitoarele preliminarii ale Campionatul European 2016, gazduit de Franta.
 
Imnul va fi lansat oficial luni, 1 septembrie, pe site-ul oficial FRF.ro. Pana atunci, astazi va prezentam un mic fragment din cantecul care va rasuna pe stadion la meciurile ”tricolorilor”.
 
"Este o mare onoare pentru formatia IRIS sa sustina Echipa Nationala si sa participe la aceasta campanie de calificare si de schimbare totala a fotbalului romanesc”, a declarat Rafael, solistul trupei.

 

 

Sursa metalhead.ro

Afis EV: 
Data: 
Marţi, August 26, 2014
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.