Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

GBOB Banat de muzică folk-jazz-electro-world music

Body: 

PENTRU TOȚI ARTIȘTII DIN BANAT / 
CRIȘANA / OLTENIA și TRANSILVANIA

GBOB România 2015 anunță data limită pentru înscrierile la Semifinala GBOB Banat de muzică folk-jazz-electro-world music 
vineri 2 octombrie

Anul acesta înscrierea este GRATUITĂ completând un formular pe pagina României din cadrul site-ului GBOB.com
http://www.gbob.com/battle-national.html/romania

De ce să te înscrii?
Indiferent că ești compozitor sau cantautor la început de drum sau experimentat, concursul GBOB România s-a dovedit a fi cea mai amplă competiție muzicală pentru formații LIVE de muzică originală în 2015. 
Formațiile au posibilitatea să cânte în cele mai importante cluburi de muzică LIVE din România - poate pentru prima dată într-un anumit oraș, în fața unui public numeros - așa cum s-a întâmplat la Cluj, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Sibiu sau Iași la prima ediție a concursului anual GBOB România organizat de Asociația Sunetul Muzicii în 2015.

Ce ai de câștigat? 

Intrări la festivaluri, cântări în alte orașe și șansa de a reprezenta România la Finala mondială GBOB de la Berlin în aprilie 2016.Marea problemă pentru cele mai multe formații din țară este lipsa de interes din partea patronilor de club sau a directorilor artistici de festivaluri să deschidă un email și să asculte muzica lor.

Prin oamenii de industrie invitați în juriu la fiecare Semifinală GBOB din 2015, Asociația Sunetul Muzicii a adus formațiile înscrise în competiție față în față cu directori de festival de la Electric Castle (unde a cântat Face Today în 2015), Artmania (unde va cânta Stonelight în 2016), Zilele orașului Dorohoi (unde va cânta Kryptonite Sparks în 2015), Plopstock (unde a cântat Riot Monk în 2015), Open Doors Festival (unde a cântat The Purple Dandies în 2015), Route 68 Summerfest (unde va cânta Crimena în 2016)… Miriam (Chișinău) a câștigat înregistrarea unui EP de 3 piese GRATIS la Getic Art Studio Iași; peste 10 formații au convins patronii de club din Cluj, București, Iași, Sibiu, Suceava, Râmnicu Vâlcea, Bacău, Brașov, Oradea și Miercurea Ciuc că muzica lor merită ascultată într-un oraș unde ele nu au mai avut șansa să cânte înainte de a participa la concursul GBOB România 2015.

La Semifinala GBOB Banat 
(dedicat muzicii folk-jazz-electro-world music), 
joi 8.OCT la Terasa d'Arc pe mal, 
sunt invitați în juriu patronul de la Moskva Cafe Oradea și producătorul festivalului Gărâna Jazz, iar două formații vor avea șansa de a se califica la Finala națională GBOB România în 19.DEC.2015.

O formație va reprezenta România la GBOB World Final în aprilie 2016 la Berlin.

Toate formațiile care au urcat pe scenă într-o Semifinală GBOB România în 2015 au primit un pachet promo la finalul etapei, indiferent dacă a câștigat un premiu sau nu. Acest pachet include sesiune fotografică pe scena semifinalei la care a participat, o poză de grup profesională, filmarea recitalului urcată pe YouTube, și în funcție de informațiile primite de la artiști, un interviu și prezentarea formației postate online la revista de muzică ClickZoomBytes. Prin completarea profilului pe site-ul GBOB.com formația ta poate să fie descoperită și ascultată de oameni de industrie și public pe plan internațional.

The winners from two and three years ago recorded in London (RAK studios) and in Los Angeles (Studio City Sound), paid by GBOB. Who to produce a band depends on what kind of music the artists promote; there are different producers for reggae, rock or electronica.
The current GBOB World Final Winners are: 2013 (Firekind/UK) and 2014 (Triana Park/Latvia): Firekind have just been recorded in Los Angeles and are more interested in GBOB helping them with concerts. GBOB will start working with Triana Park this Fall and they also prefer to do concerts as they are working in a good studio and their own producer in Latvia. 
All winners will now be offered to release their music on GBOB Records which has an agreement with more than 200 salespoints, such as iTunes, Spotify, Amazon... 
- Tore Lande (producătorul GBOB Worldwide)

Vrei să câștigi în notorietate? Vrei să cânți în afara orașului tău? GBOB România este noua pistă de lansare prin care se va auzi de proiectul tău muzical în întreaga lume.
GBOB România este singurul concurs care oferă o deschidere internațională formațiilor, indiferent de gen muzical.
Înscrie-te azi completând un formular pe pagina României din cadrul site-ului GBOB.com
http://www.gbob.com/battle-national.html/romania. 

Data limită pentru înscrierile la Semifinala GBOB Banat de muzică folk-jazz-electro-world music este vineri 2 octombrie

Afis EV: 
Data: 
Miercuri, Septembrie 30, 2015
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.