Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Gala Folclorului Romanesc

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Sala Palatului
Pe data de: 
Vineri, Octombrie 19, 2018
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Gala Folclorului Romanesc, evenimentul de traditie al anului 


“Gala Folclorului Romanesc – Dansul, Muzica, Portul” aduce un crampei din frumusetea traditiilor romanesti pe scena Salii Palatului in data de 19 octombrie 2018. Nume sonore precum Daniela Condurache, Cornelia si Lupu Rednic, Niculina si Angelica Stoican, Victorita si Alina Lacatusu si Dani Busnea sunt capul de afis al unui eveniment de suflet. Alaturi de acestia, vor incanta publicul Constantin, Antonio si Marius Magureanu, Nemuritorii, Ramona si Petrica Vita, Valeria si Traian Ilea, Ruxandra Pitulice, Gheorghe Rizea si Jeni Nicolau. Evenimentul va fi prezentat de Varul Sandel. 

Spectacolul prezinta si Ansamblul Folcloric “Maria Tanase” cu o exceptionala traditie si apreciat la nivel national. Valoarea Ansamblului Folcloric "Maria Tănase" a fost recompensată la festivalurile naţionale şi internaţionale din Grecia, Egipt, Franţa, Italia, Germania, Spania, Bulgaria, Iugoslavia, Turcia şi Iran.

Identitatea unui popor rezida in cultura sa si in istorie. Folclorul romanesc este unul dintre cele mai iubite si apreciate la nivel international. Cantul popular aduce cu sine nu doar satul romanesc, fiind puntea peste vreme si vremuri. El vorbeste despre cele mai pure si intense sentimente umane: dragoste, ura, dor, bucurie, tristete - cu referire la familie, tara, neam, episoade de viata. Dar folclorul romanesc nu inseamna doar cantec, el isi evoca frumusetea prin costumele populare. Ca si ritmul muzical si accentul interpretului, costumul vorbeste despre zona tarii pe care cu mandrie artistul o aduce in fata publicului. Nu exista dans mai frumos decat Calusarii, cantec mai intens decat “Sarba olteneasca”, costum mai viu decat cel din Maramures decat cele asemenea lor din restul zonelor Romaniei. Si asta pentru ca Tara Romaneasca are cantece populare, dansuri folclorice si porturi specifice de o frumusete rara si care nu suporta departajare!

Bilete: 

Categoria 1 - 200 lei 
Categoria 2 - 175 lei 

Categoria 3 - 125 lei 

Categoria 4 - 100 lei 

Categoria 5 - 80 lei 

Categoria 6 - 50 lei 

Ele pot fi achizitionate online pe eventim.ro, bilete.ro, bilet.ro, iabilet.ro, blt.ro si myticket.ro si de la casa de bilete a Salii Palatului. 
 http://www.eventim.ro/ro/bilete/gala-folclorului-romanesc-bucuresti-sala...
https://www.blt.ro/gala-folclorului-romanesc-dansul-muzica-si-portul-la-...
https://www.iabilet.ro/bilete-gala-folclorului-romanesc-dandul-muzica-si...

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.