Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

EUROPAfest 2017 lanseaza Bucharest International Jazz Competition

Body: 

EUROPAfest 2017 lanseaza Bucharest International Jazz Competition 
Peste 20 de trupe de jazz din intreaga lume sunt asteptate sa concureze pentru premii de 7000 EUR


Bucharest International Jazz Competition, cotat de BBC intre primele 3 concursuri de jazz din Europa, si-a castigat locul intre evenimentele de jazz sonore la nivel mondial, fiind apreciat deopotriva de public, artisti si specialisti. Prezentand stiluri de jazz diferite, artisti ai noului val si proiecte muzicale din centrele de jazz emblematice ale lumii, evenimentul si-a construit o identitate puternica si in peisajul cultural autohton, aducand in salile de concerte un numar ridicat de spectatori. 

Editia cu nr. 11 a Bucharest International Jazz Competition, desfasurata in perioada 13 - 20 mai 2017, este deschisa trupelor si vocalistilor de orice nationalitate. Termenul de inscriere este 10 februarie 2017. Mai multe informatii despre procedura de aplicatie se gasesc pe www.jazzcompetition.ro si pe pagina de Facebook a evenimentului. 

Organizatorii promit sa respecte traditia si sa ofere un regal de jazz prin concerte, workshopuri si jam sessions transformand Bucurestiul in capitala jazz-ului mondial.

Sunt asteptate peste 20 de trupe, “creme de la creme”, care vor aduce publicului din Romania noile tendinte mondiale in seri memorabile de jazz de calitate, ritmuri originale, idei indraznete si combinatii surprinzatoare. Ultima editie a reunit in Semifinala 25 de trupe de jazz cu artisti din 26 de tari ( SUA, Olanda, Germania, Marea Britanie, Polonia, Italia, dar si din Belgia, Canada, Columbia, Coreea de Sud, Danemarca, Estonia, Franta, Georgia, Grecia, Hong Kong - China, Indonezia, Japonia, Romania, Rusia, Singapore, Thailanda, Turcia, Ucraina, Ungaria, Venezuela ), intr-o varietate de formule scenice - sextet, quintet, quartet, trio si duo.

Bucharest International JAZZ Competition se desfasoara in cadrul Festivalului International EUROPAfest, eveniment derulat sub Inaltul Patronaj al Casei Regale din anul 2005. Sub sloganul It's all about live quality music!, EUROPAfest, singurul festival din Europa care reuneste 4 genuri muzicale – jazz | blues | pop | clasic prezinta in perioada 11 – 20 mai, peste 300 de artisti din 40 de tari. Pe langa Bucharest International Jazz Competition, agenda sa mai cuprinde: Opening Concert – Bucuresti | Sibiu, concerte de jazz, blues, pop si muzica clasica, Jeunesses International Flute Competition Dinu Lipatti, master-classes si workshopuri, Caffe Festival, Festival's corner si Gala EUROPAfest. 

Facebook:
Pagina: https://www.facebook.com/Bucharest.International.Jazz.Competition/  
Eveniment: https://www.facebook.com/events/745421312257653/

Informatii suplimentare: 0720.31.61.62 | office@jmEvents.ro |  www.jmEvents.ro 

Afis EV: 
Data: 
Luni, Octombrie 24, 2016
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.