Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

CRBL - BLOC PARTY

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Sala Palatului
Pe data de: 
Luni, Noiembrie 21, 2016
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

CRBL readuce pe aceeași scenă trupa SIMPLU în cadrul concertului Bloc Party


Pe 21 noiembrie, CRBL va susține un concert inedit la Sala Palatului, în cadrul căruia trupa SIMPLU se va reuni pentru un ultim show împreună. Denumit Bloc Party, spectacolul va include momente coregrafice impresionante și mulți invitați surpriză.

Bloc Party va fi un spectacol în care muzica și dansul merg mână-n mână și poartă semnătura coregrafică a lui CRBL. Trupa Simplu, prima trupă autentica de breakdance din România, va urca pentru ultima oară pe scenă, după o carieră de 16 ani. Smiley, CRBL, Piticu', Taz, Omu Negru și Francezu' se vor pune în cap într-un show impresionant, la Sala Palatului.
Pentru acest concert se vor pregăti peste 25 de dansatori, un decor urban, o scenografie inedită, costume special create pentru un spectacol de avengură și proiecții grafice impresionante. Alături de Simplu, vor urca pe scenă invitați speciali ca Ruby, Anda Adam, Cream, Adda, Helen, Anlora, Denise, Geørge, Isaia.

Bloc Party-ul va continua cu un afterparty la care vor avea acces toti cei care vor achiziționa un bilet VIP. De asemenea, la cumpărarea fiecărui bilet, fiecare spectator va primi cadou primul album CRBL - "Ce avem noi aici?"


Prețuri bilete la Bloc Party cu CRBL și SIMPLU:


Categoria I - 250 lei
Categoria a II-a - 200 lei
Categoria a III-a - 150 lei
Categoria a IV-a - 130 lei
Categoria a V-a - 100 lei
Categoria a VI-a - 80 lei
Categoria a VII-a - 60 lei


În 2014, CRBL a lansat primul său album solo. Intitulat "Ce-avem noi aici?!", discul cuprinde 12 melodii, ce reprezintă fragmente din viața sa artistică și personală. Pentru material, CRBL a lucrat alături de unii dintre cei mai îndrăgiți și talentați artiști, compozitori și producători din industria muzicală românească, precum Smiley, Marius Moga, Șerban Cazan și Adda.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.